Likerio gamybos cecho sąnaudų ir ekonominių rodiklių apskaičiavimas


Likerio gamyba. Likeriu gamyba. Likeris aviete technologija. Kursinis darbas likeriu gamybos technologija. Likerio laikymo talpykla. Likeriu laikymas. Likeriu gamybos technologija baigiamasis darbas. Pieniu likerio gamyba. Diplominiai darbai likeris. Likeriu gamybos technologija.

Kulinarijos kursinis darbas. Įvadas. Trumpa likerio gamybos baro charakteristika. Likerio gamybos metinės programos apskaičiavimas. Ilgalaikio turto vertės apskaičiavimas. Tiesioginių gamybos išlaidų apskaičiavimas. Netiesioginių išlaidų apskaičiavimas. Gamybos sąnaudų suvestinė. Veiklos sąnaudos. Pelno/ nuostolio ataskaita. Pinigų srautų ataskaita. Finansiniai – ekonominiai rodikliai. Išvados. Literatūros sąrašas.


Likerio gamybos bare gaminamas likeris „Vyšnia“, kurio yra gaminama 376000 l/m ir likerį „Avietė“, kurio gaminama 376000 l/m. Likerio gamybos baras dirbs 235 dienas per metus. Dirbama viena pamaina. Žaliavas bei pagalbines medžiagas į barą atveš žaliavų bei pagalbinių medžiagų tiekėjai.

Iš teikėjų bus gaunamas brendžio spiritas, supilamas i laikymo talpyklas, kupažuojamas, bus leidžiama jam nusistovėti, filtruojamas, išpilstomas į stiklinę tarą ir tiekiamas į prekybą.

  • Kulinarija Kursiniai darbai
  • 2012 m.
  • 33 puslapiai (4901 žodis)
  • Kolegija
  • Kulinarijos kursiniai darbai
  • Microsoft Word 60 KB
  • Likerio gamybos cecho sąnaudų ir ekonominių rodiklių apskaičiavimas
    9 - 2 balsai (-ų)
Likerio gamybos cecho sąnaudų ir ekonominių rodiklių apskaičiavimas. (2012 m. Birželio 01 d.). http://www.mokslobaze.lt/likerio-gamybos-cecho-sanaudu-ir-ekonominiu-rodikliu-apskaiciavimas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 03 d. 19:55