Likerių cecho sąnaudų ir ekonominių rodiklių apskaičiavimas


Projektavimo sąnaudų apskaičiavimas. Sanaudu diplominis.

Ekonomikos kursinis darbas. Likerių cecho sąnaudų ir ekonominių rodiklių apskaičiavimas. Įvadas. Trumpa projektuojamo likerio+ cecho charakteristika. Metinės gamybos programos apskaičiavimas. Ilgalaikio turto vertės apskaičiavimas. Tiesioginių gamybos išlaidų apskaičiavimas. Netiesioginių išlaidų apskaičiavimas. Gamybos sąnaudų suvestinė. Veiklos sąnaudos. Pelno/nuostolio ataskaita. Finansiniai – ekonominiai rodikliai. Veiklos efektyvumo rodikliai. Išvados.


Darbo tikslas: Apskaičiuoti makaronų cecho sąnaudas ir ekonominius rodiklius.

Darbo uždaviniai:

Įvertinti gamybos padalinio ilgalaikį turtą ir jo nusidėvėjimo sumą.

Nustatyti gamybos apimtį.

Įvertinti įmonės sąnaudas.

Apskaičiuoti pelną, ekonominius – finansinius rodiklius ir padaryti atitinkamas išvadas.

Šiame darbe buvo įvertintas gamybos padalinio ilgalaikis turtas ir jo nusidėvėjimo suma, nustatyta gamybos apimtis, įvertintos įmonės sąnaudos, apskaičiuotas pelnas, ekonominiai – finansiniai rodikliai. Suvedus visus duomenis paaiškėjo, kad įmonė bankrutuotų, todėl norint ištaisyti kilusias klaidas reikėtu padidinti gamybinę apimtį, padidinti darbo valandas ir įdarbinti daugiau žmonių bei padidinti pamainų skaičių.

  • Ekonomika Kursiniai darbai
  • 2013 m.
  • 27 puslapiai (4603 žodžiai)
  • Kolegija
  • Ekonomikos kursiniai darbai
  • Microsoft Word 80 KB
  • Likerių cecho sąnaudų ir ekonominių rodiklių apskaičiavimas
    9 - 3 balsai (-ų)
Likerių cecho sąnaudų ir ekonominių rodiklių apskaičiavimas. (2013 m. Vasario 18 d.). http://www.mokslobaze.lt/likeriu-cecho-sanaudu-ir-ekonominiu-rodikliu-apskaiciavimas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 11 d. 08:13