Logistikos procesas maisto gamybos organizavime įmonėje


Transporto referatas. Įvadas. Imonės pristatimas. Įmonės veikla. Įmonės tikslas. Tarptautinė logistika. Kaip veikia? Kas įtakoja naujo gaminio įvedimo į rinką? Verslo idėja. Verslas orientuotas į gamybą,pardavimą ir vartotoją. Užsakymo medžiagų valdymas. Itališku maisto produktų gamyba Lietuvoje. Išvados. Priedai. Literatura.


Dabartiniu laiku,kai žmonės turi galimybę visur keliauti,susipažįsta su kitu šalių kultūrą,maistų arsirado galimybė apsikeisti su kitu šalių patirtimį. Vyksta tautinės rinkos apsikeitimai.Lietuvoje ekzistoja įvairiausių šalių maistas: kinų virtuvė,rusišką virtuvė,japonų ir daug kitų šalių. Lietuviams labai patinka ir itališka virtuvė: itališki makaronai, kava, ledai,picos,jūros gerybės populiarus desertas „Tiramisu“...

Karštomis vasaros dienomis nebūna nieko maloniau už didžiulę porciją šaltų itališkų ledų, arba, kaip pasakytų italai „ GELATO „(naminiai) . Jie be jų neįsivaizduoja gyvenimo ir susižeria visus nuopelnus už GELATO receptą. Ir mes esam smaližiai,kuriems yra labai įdomų paragauti nauju ledų,atrast nauju skoniu. O kaip iš tikrųjų atsirado itališki ledai,pasta Lietuvoje?

  • Transportas Referatai
  • 2014 m.
  • 10 puslapių (980 žodžių)
  • Kolegija
  • Transporto referatai
  • Microsoft Word 606 KB
  • Logistikos procesas maisto gamybos organizavime įmonėje
    10 - 4 balsai (-ų)
Logistikos procesas maisto gamybos organizavime įmonėje. (2014 m. Balandžio 11 d.). http://www.mokslobaze.lt/logistikos-procesas-maisto-gamybos-organizavime-imoneje.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 03 d. 23:58