Maisto kokybė


Maisto technologijos referatas.

Bendrosios nuostatos. Tikslas ir taikymo sritis. Sąvokos. Čia vartojamos Juslinė analizė. Bendrieji kvapų aptikimo ir identifikavimo principai. Kvapų analizės metodai.


Rezultatų analizė pateikiama 14 punkte.

Vertintojams pateikiamos mikrokapsulėse esančių kvapiųjų medžiagų serijos.

PASTABA. Taikant šį testą, negalima mėginių vertinimo pakartoti.

12.1.4.2. Vienu metu ruošiamas vienos medžiagos tirpalas.

Flakonai (kolbos), pageidautina su kamšteliais ir šiaudeliais.

14.6. Šiuo momentu testo vadovas privalo pastebėti ir įsidėmėti galimus anosmijos atvejus.

Maisto kokybė. (2016 m. Balandžio 23 d.). http://www.mokslobaze.lt/maisto-kokybe.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 10 d. 03:17