Maisto medžiagų pokyčiai gaminant etilo alkoholį


Chemijos konspektas. Maisto medžiagų pokyčiai gaminant etilo alkoholį. Maisto medžiagų pokyčiai gaminant vyną. Maisto medžiagų pokyčiai miltų, kruopų ir makaronų gamybos metu,. Maisto medžiagų pokyčiai tešlos ruošimo metu bei duonos, pyrago ir konditerijos gaminių gamybos metu. Maisto medžiagų pokyčiai riebalų ir aliejaus gamybos metu. Apibūdinkite etilo alkoholio gamybai naudojamų žaliavų (melasos, grūdų, bulvių, vaisių ir uogų)cheminę sudėtį, pasikeitimus juos laikant; panaudojimo galimybes gaminant. Nurodykite kokie procesai ir maisto medžiagų pokyčiai vyksta paruošiant žaliavą. Paaiškinkite procesus ir maisto medžiagų pokyčius žaliavos šutinimo proceso metu bei apcukrinant krakmolą. Nurodykite kokie procesai ir maisto medžiagų pokyčiai vyksta apcukrintos masės fermentacijos metu; paaiškinkite procesus ir maisto medžiagų pokyčius raugo distiliacijos metu bei raugo cheminę sudėtį; nurodykite etilo alkoholio cheminę sudėtį, etilo alkoholio valymo procesą, apibūdinant rektifikacijos frakcijas.

  • Chemija Konspektai
  • 2013 m.
  • 5 puslapiai (1933 žodžiai)
  • Chemijos konspektai
  • Microsoft Word 21 KB
  • Maisto medžiagų pokyčiai gaminant etilo alkoholį
    9 - 3 balsai (-ų)
Maisto medžiagų pokyčiai gaminant etilo alkoholį. (2013 m. Balandžio 11 d.). http://www.mokslobaze.lt/maisto-medziagu-pokyciai-gaminant--etilo-alkoholi.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 06 d. 16:21