Maisto patiekimas


Kulinarijos skaidrės.

Maisto patiekimas. Stalo serviravimas. Stalo serviravimas yra. Sviestui tepti skirtas peiliukas 2 - Duonos. Šalti patiekalai. Tai stalo akcentas. Karšti patiekalai. Karštų patiekalų lėkštes tiekiamos panašiai kaip šaltos mėsos. Užkandžiai. Dailiai atrodo, kai ant vieno padėklo patiekiama daugiau įvairių sumuštinukų rūšių. Padažai. Tai produktas, kurio patiekimui dažnai ilgai nesukama galvos. Sriubos. Sriubų patiekimui naudojame dubenėlius, gilias lėkštes ir taurės formos indus sriuboms. Desertai. Deserto indų pasiūla gausi tai ir įvairios taurės. Desertai gali būti skirstomi į karštus. Suflė (pranc. Souffle) – pyragaitis iš plaktų su cukrumi baltymų. Kompotai patiekiami jiems skirtuose indeliuose ir valgomi desertiniu šaukštu. Gėrimai.

  • Kulinarija Skaidrės
  • 2016 m.
  • Lietuvių
  • 19 puslapių (604 žodžiai)
  • Kulinarijos skaidrės
  • MS PowerPoint 973 KB
  • Maisto patiekimas
    10 - 8 balsai (-ų)
Maisto patiekimas. (2016 m. Kovo 29 d.). http://www.mokslobaze.lt/maisto-patiekimas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 03 d. 08:56