Maisto priedai (2)


Sveikatos projektas. Vilniaus universitetas Gamtos mokslų fakultetas Žmogaus ekologija Maisto priedai. Maisto priedai – natūralios ar sintetinės cheminės medžiagos, dedamos į maisto produktus, siekiant išlaikyti, sustiprinti, susilpninti tam tikras maisto produkto savybes ar pridėti papildomų, pvz. Maisto priedų klasifikacija(1). Maisto priedų klasifikacija (2) – E numeriai. Kodėl naudojami maisto priedai?. Maisto priedų sauga ir priežiūra. Maisto priedų ženklinimas. Maisto priedais nėra laikomi.

  • Sveikata Projektai
  • 2013 m.
  • 9 puslapiai
  • Universitetas
  • Sveikatos projektai
  • MS PowerPoint 46 KB
  • Maisto priedai (2)
    10 - 4 balsai (-ų)
Maisto priedai (2). (2013 m. Rugsėjo 26 d.). http://www.mokslobaze.lt/maisto-priedai-2.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 05 d. 20:46