Maisto produktai ir jų teikiamos energetinės vertės paskirstymas per savaitę


Biologijos referatas. Projektinis darbas ‚‚Maisto produktai ir jų teikiamos energetinės. Vertės paskirstymas per savaitę‘‘. Įvadas. Pirmadienį valgytų produktų sudėtis ir energetinė vertė. Antradienį valgytų produktų sudėtis ir energetinė vertė. Trečiadienį valgytų produktų sudėtis ir energetinė vertė. Ketvirtadienį valgytų produktų sudėtis ir energetinė vertė. Penktadienį valgytų produktų sudėtis ir energetinė vertė. Šeštadienį valgytų produktų sudėtis ir energetinė vertė. Sekmadienį valgytų produktų sudėtis ir energetinė vertė. Išvada.


Kiek kilo kalorijų žmogus turi ir gali suvartoti per parą priklauso nuo jo kūno masės, nes per didelis kalorijų kiekis taip pat nėra naudingas. 60 kilogramų sveriantis žmogus, dirbantis nesunkų fizinį darbą, per parą turėtų gauti apie 1600-1800 kilo kalorijų.

Taigi, šio praktikos darbo tikslas yra stebint savo mitybą sužinoti, ar per parą gaunu reikiamą kiekį baltymų, riebalų, angliavandenių bei energetinės vertės, ar gaunamas kiekis neviršija normų ir, ar mano maiste yra tinkamas maisto medžiagų santykis.

  • Biologija Referatai
  • 2014 m.
  • 10 puslapių (823 žodžiai)
  • Biologijos referatai
  • Microsoft Word 31 KB
  • Maisto produktai ir jų teikiamos energetinės vertės paskirstymas per savaitę
    10 - 4 balsai (-ų)
Maisto produktai ir jų teikiamos energetinės vertės paskirstymas per savaitę. (2014 m. Balandžio 04 d.). http://www.mokslobaze.lt/maisto-produktai-ir-ju-teikiamos-energetines-vertes-paskirstymas-per-savaite.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 08 d. 14:12