Maisto produktai, turintys daug baltymų


Chemijos skaidrės.

Maisto produktai, turintys daug baltymų. Gyvulinių baltymų šaltiniai. Augalinių baltymų šaltiniai. Produktai gausūs baltymų. Kiaušiniai. Vištienos krūtinėlė. Vytinta jautiena. Krevetės. Kiauliena. Liesa varškė. Graikiškas jogurtas. Mozzarella sūris. Sūris. Įvairios sėklos. Norėdami apsišviesti daugiau,. naudokitės internetu.


Olandiškas ir lydytas sūris, neriebi varškė, gyvūnų mėsa, vištiena, dauguma žuvų, sojos, žirniai, pupelės, graikiniai ir lazdynų riešutai.

Kiaušiniuose yra daugiausia baltymų iš visų maisto produktų, 1 kiaušinyje yra 11-13g baltymų.

Praktiškai 50% vytintos jautinos kiekio yra baltymai.

  • Chemija Skaidrės
  • 2016 m.
  • Lietuvių
  • 16 puslapių (149 žodžiai)
  • Mokykla
  • Chemijos skaidrės
  • MS PowerPoint 226 KB
  • Maisto produktai, turintys daug baltymų
    10 - 4 balsai (-ų)
Maisto produktai, turintys daug baltymų. (2016 m. Gegužės 17 d.). http://www.mokslobaze.lt/maisto-produktai-turintys-daug-baltymu.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 09 d. 15:44