Maisto produkto (kruopų) analizė


Kulinarijos analizė. Įžanga. Cheminė sudėtis. Kokybės ir kiekybės analizė. Cheminė sudėtis ir maistinė vertė. Atskirų kruopų cheminės sudėties ir savybių analizė. Kruopų įpakavimas, ženklinimas ir laikymas. Laikymas. Įpakavimas. Ženklinimas. Moksliniai tyrimai. Konkrečių kruopų analizė. Kruopų poveikis organizmui. Kas geriau – dribsniai ar greitai paruošiama košė? Kruopos nuo ligų. Priedai tinkantys košėms pagardinti. Išvados. Informaciniai šaltiniai. Literatūra. Prieiga prie interneto.


Šio darbo tikslas supažindinti su kruopų chemine sudėtimi ir atskleisti jų naudą organizmui. Išanalizuoti kruopų kokybės, laikymo, pakavimo problemas ir metodus.

  • Kulinarija Analizės
  • 2014 m.
  • 15 puslapių (2629 žodžiai)
  • Kolegija
  • Kulinarijos analizės
  • Microsoft Word 29 KB
  • Maisto produkto (kruopų) analizė
    10 - 4 balsai (-ų)
Maisto produkto (kruopų) analizė. (2014 m. Vasario 08 d.). http://www.mokslobaze.lt/maisto-produkto-kruopu-analize.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 11 d. 10:03