Maisto produktų ir jų sudedamųjų dalių analizė


Sveikatos skaidrės. Maisto produktų ir jų sudedamųjų dalių analizė. Grūdėtoji varškė 7% rieb. , 150 g. Bananinis pieno gėrimas MIAU 2,3% rieb. , 450 ml. Virtos SAMSONO pieniškos dešrelės, a. r. , 310 g. Kvietinė raikyta duona GOJA, 500 g. Klasikinis SUSLAVIČIAUS pomidorų kečupas, 1 kg. Įvairių vaisių sulčių gėrimas CIDO (30%), 1 l.

  • Sveikata Skaidrės
  • 2015 m.
  • 15 puslapių (54 žodžiai)
  • Sveikatos skaidrės
  • MS PowerPoint 1062 KB
  • Maisto produktų ir jų sudedamųjų dalių analizė
    10 - 10 balsai (-ų)
Maisto produktų ir jų sudedamųjų dalių analizė. (2015 m. Kovo 08 d.). http://www.mokslobaze.lt/maisto-produktu-ir-ju-sudedamuju-daliu-analize.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 10 d. 20:28