Maisto produktų sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė Raudonasis vynas


Chemijos referatas. Įvadas. Vynas. Trumpa istorija. Raudono vyno cheminė sudėtis. Angliavandeniai. Rūgštys. Raudono vyno gaminimas ir kokybė. Raudono vyno poveikis organizmui. Išvados. Literatūros sąrašas.


Pasirinkau šią temą todėl, kad noriu sužinoti ir smulkiau išanalizuoti kaip gaminamas vynas, kokia jo cheminė sudėtis, nauda ar žala žmogaus organizmui. Ši tema yra gan plati ir aktuali mūsų dienomis, nes dauguma esame susidūrę su alkoholiniais gėrimais, o butelis gero, saldaus, putojančio vyno, turbūt puošia ne vieno šventinį stalą ar akcentuojamas kaip svarbiausia detalė romantikos sferoje. Visi žinome kaip atrodo vynas, žinome jo skonį, bet visa kita lieka neaišku. Kyla svarstymai, tai vaistas ar nuodas, kaip jį reikia tinkamai vartoti, kaip jis gaminamas, iš ko, kuris geresnis, baltas ar raudonas vynas ir t.t. Aš nagrinėsiu raudono vyno savybes, jo sudėtį.

  • Chemija Referatai
  • 2014 m.
  • 25 puslapiai (4080 žodžių)
  • Kolegija
  • Chemijos referatai
  • Microsoft Word 723 KB
  • Maisto produktų sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė Raudonasis vynas
    10 - 4 balsai (-ų)
Maisto produktų sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė Raudonasis vynas. (2014 m. Rugsėjo 27 d.). http://www.mokslobaze.lt/maisto-produktu-sudeties-savybiu-kitimo-ir-vertes-analize-raudonasis-vynas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 11 d. 14:00