Maisto produktų sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė


Maisto technologijos skaidrės. Maisto produktų sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė. raudonas vynas. Raudono vyno komponentų sudėties ir cheminių savybių analizė. Maistinė vertė 100 g valgomosios produkto dalies. (raudonas, pusiau sausas vynas). Angliavandeniai. Rūgštys. Polifenoliai. Kokybės vertinimo kriterijai. Moksliniai tyrimai. Raudono vyno poveikis organizmui. Išvados. Literatūros sąrašas.

  • Maisto technologija Skaidrės
  • 2015 m.
  • Lietuvių
  • Vaida
  • 18 puslapių (855 žodžiai)
  • Maisto technologijos skaidrės
  • MS PowerPoint 314 KB
  • Maisto produktų sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė
    10 - 5 balsai (-ų)
Maisto produktų sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė. (2015 m. Gruodžio 05 d.). http://www.mokslobaze.lt/maisto-produktu-sudeties-savybiu-kitimo-ir-vertes-analize.html Peržiūrėta 2017 m. Birželio 28 d. 22:28