Maisto ruošimo maitinimo įmonėse praktikos ataskaita


Saldziuju ir saltuju patiekalu skyrius?. Praktika maisto ruosimas. Maitinimo ir maisto ruošimo. Maisto ruosimo ir aptarnavimo praktika siustis. Referatas is karstuju mesos patiekalu.

Kulinarijos praktikos ataskaita. Maisto ruošimo maitinimo įmonėse praktikos ataskaita. Įvadas. Maitinimo įmonės charakteristika. Įmonės struktūra. Asmens higienos, sanitarijos reikalavimai maitinimo įmonių darbuotojams. Gaminamos produkcijos asortimentas. Saugaus darbo ir priešgaisrinės apsaugos organizavimo tvarka įmonėje. Rvasvt sistemos taikymas. Darbas gamybiniuose skyriuose. Daržovių skyrius. Mėsos - žuvies skyrius. Karštųjų patiekalų skyrius. Šaltųjų ir saldžiųjų patiekalų skyrius. Pobūvių organizavimas. Išvados.


Šios maisto ruošimo praktikos metu pritaikiau teorines žinias praktiškai. Susipažinau su maitinimo įmonės gamybiniais skyriais, prekybinėmis, sandėlių patalpomis. Susipažinau su įmonėje siūlomo maisto asortimentu, bei išmokau pagaminti kai kuriuos patiekalus. Taip pat susipažinau su pobūvių organizavimu, pobūviams ruošiamais patiekalais, jų puošimu, stalo serviravimu.

Maisto ruošimo maitinimo įmonėse praktikos ataskaita. (2013 m. Gegužės 30 d.). http://www.mokslobaze.lt/maisto-ruosimo-maitinimo-imonese-praktikos-ataskaita.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 03 d. 23:54