Maisto ruošimo technologijos


Technologinis maisto gamybos aprasymas. Maisto ruošimo technologija. Maisto technologijos kursinis darbas. Užduotys maisto ruošimo technologija. Maisto ruošimo skaidres.

Maisto technologijos namų darbas. Apkeptų žuvies patiekalų asortimentas, paruošimo technologija, kokybė, patiekimas. Keptos žuvies žarijų kaitroje paruošimo technologija, patiekimas. Paprastų, suvožtinių, sluoksniuotų, užkandinių, desertinių ir karštų sumuštinių paruošimo technologija, puošimas, patiekimas. Praktinė užduotis nr. Receptūros nr. Literatūra.


Apskaičiuokite, kiek ir kokių produktų reikės pomidorų padažui su slyvų sultimis paruošti, jeigu gaminama 30 porcijų kepsnių „Vilija“. Receptūros nr. 405, 544.

Apskaičiuokite, kiek ir kokių produktų reikės, jeigu reikia paruošti 2 kg duonos putėsių.

Sudarykite natūralaus malto žuvies pjausnio technologinę schemą.

Maisto ruošimo technologijos. (2013 m. Balandžio 27 d.). http://www.mokslobaze.lt/maisto-ruosimo-technologijos.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 09 d. 07:50