Maisto sacharidai


Chemijos referatas. Įvadas. Sacharidai. Gliukozė (gavimas, cheminės savybės, naudojimas). Fruktozė. Galaktozė. Sacharozė (gavimas, cheminės savybės, naudojimas). Krakmolas (gavimas, cheminės savybės, naudojimas). Celiuliozė (gavimas, cheminės savybės, naudojimas). Glikogenas. Heparinas. Polisacharidų funkcijos žmogaus organizme. Išvados. Naudota literatūra.


Darbo tikslas: Susipažinti su maisto sacharidais, jų klasifikavimu bei savybėmis

Darbo uždaviniai:

1.Išsiaiškinti kas yra sacharidai, kaip klasifikuojami.

2.Aptarti kokie yra monosacharidai.

3.Išsiaiškinti kokie yra disacharidai.

4.Išanalizuoti kokie yra polisacharidai

5.Sužinoti kokios yra polisacharidų funkcijos organizme

  • Chemija Referatai
  • 2014 m.
  • 15 puslapių (2268 žodžiai)
  • Kolegija
  • Chemijos referatai
  • Microsoft Word 223 KB
  • Maisto sacharidai
    10 - 3 balsai (-ų)
Maisto sacharidai. (2014 m. Gruodžio 14 d.). http://www.mokslobaze.lt/maisto-sacharidai.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 07 d. 14:38