Maisto saugos ir kokybės užtikrinimas


Maisto technologijos kursinis darbas. Technologinių procesų saugos užtikrinimas viešojo maitinimo įmonėje Uab. Būtinosios programos , jų taikymas įmonėje. Žaliavų , medžiagų ir gatavos produkcijos priežiūros programa.


Kavinė „Sicilija“ yra trijų aukštų pastate įsikūrusi pirmame aukšte. Yra atskiras įėjimas darbuotojams ir klientams, taip pat, įrengta rampa atvežtoms žaliavoms iškrauti. Yra patalpa lauko drabužiams ir persirengimo kambarys. Atskiri tualetai darbuotojams ir klientams. Virtuvė įrengta prie žaliavų sandėliavimo patalpų.

Virtuvė patalpos suplanuotos, suprojektuotos ir įrengtos taip, kad:

Patalpos švarios, tvarkingos. Sienos, lubos,

Norint užtikrinti žaliavų kokybę bei įvertinti tiekėjus mūsų įmonėje įvestas „Žaliavų priėmimo registras“. Jį pildo žaliavas priimantis asmuo ( paskirtas asmuo: virėjas). Po puses metų daroma rotacija ir paliekami arba pasirenkami nauji tiekėjai.

Maisto saugos ir kokybės užtikrinimas. (2015 m. Gruodžio 10 d.). http://www.mokslobaze.lt/maisto-saugos-ir-kokybes-uztikrinimas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 09 d. 13:48