Maisto technologija Moliūgai


Technologijų skaidrės. Moliūgai. Moliūgai – tai. Moliūgų patiekalai. Moliūgų sriuba su. Skrebučiams reikės Balta. Gaminimas. Įkaitinti orkaitę iki 200°C. Nulupti moliūgą, išimti sėklas ir supjaustyti gabalais. Sriubytę patiekti su skrebučiais. Skanaus! Moliūginės spurgos. Sudėtis moliūgas – 500 g miltai –. Paruošimo būdas Moliūgui nuvalyti žievelę. Moliūgų duona. Sudėtis 300 g. Gaminimas Apie 400 gr. moliūgo verdame pasūdytame vandenyje.


Moliūgų sriuba su vištiena ir pomidorais 6 porcijoms reikės: Moliūgas – 800 g. Pomidorai – 500 g. Vištienos krūtinėlė – 500 g. Česnakai – 6 skiltelės Rozmarinas – 1 šakelė Svogūnai – 1 vnt. Alyvuogių aliejus – 4 valgomieji šaukštai Vištienos sultinys Druska ir juodieji pipirai pagal skonį.

Skrebučiams reikės: Balta duona – 12 riekelių (geriausiai tinka prancūziškas batonas arba paprastas batonas) Česnakai – 1 skiltelė Čili pipirai – 1 vnt. (mažas) Kiaušinio trynys – 1vnt. Vyno actas (raudonas) – 1 valgomasis šaukštas Alyvuogių aliejus – 5 valgomieji šaukštai.

Sudėtis: moliūgas – 500 g; miltai – 2,5 stiklinės; cukrus – 2 v. š. mielės – 15 g.; saulėgrąžų aliejus (1 v. š. tešlai) – 500 ml cukraus pudra – 2-3 v. š.

Sudėtis: 300 g moliūgų tyrės 2 a.š. sausų mielių 2 a.š. medaus 2 a.š. druskos 500 g miltų sauja moliūgų sėklų.

  • Technologijos Skaidrės
  • 2016 m.
  • Lietuvių
  • 11 puslapių (522 žodžiai)
  • Technologijų skaidrės
  • MS PowerPoint 2288 KB
  • Maisto technologija Moliūgai
    10 - 8 balsai (-ų)
Maisto technologija Moliūgai. (2016 m. Sausio 18 d.). http://www.mokslobaze.lt/maisto-technologija-moliugai.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 03 d. 19:47