Maisto technologija


Maisto technologijos skaidrės.

Maisto technologija, 653E42002 Specializacija Maitinimo įmonių gamybos tchnologija. Profesinio bakalauro baigiamasis darbas. Darbovadovė – J. Lazdauskienė Konsultantas (ė) – J. Petkevičienė Recenzentas (-ė). Vilnius. Skaidulinių medžiagų panaudojimas miltinių patiekalų gamyboje IĮ “Pilies kepyklėlė’’. Įvadas. Problema IĮ „Pilies kepyklėlė“Miltinių patiekalų gamyboje nenaudojama žaliava. Skaidulinės medžiagos. Maistinės skaidulos (dar vadinamo skaidulinėmis medžiagomis)– tai augalinės kilmės organiniai junginiai. „Pilies kepyklėlė“ įsikūrusi pačiame Vilniaus senamiestyje. Lietiniai “Švelieji”. Įrengimai lietinių gamybai. Lietinių “Švelnieji” jusliniai kokybės rodikliai. Lietinių “Avižinukai” juslinės savybės labai panašios. Lietinių “Švelnieji” maistinė energinė vertė. Lietinių “Švelnieji” ir “Avižinukai” mikrobiologiniai kokybės rodikliai. SVT pagrindimas. Patalpų plotų skaičiavimas. Bendras užimamas įrenginių.


VIKTORIJA KVASYTĖ Maisto technologija, 653E42002 Specializacija: Maitinimo įmonių gamybos tchnologija.

Darbovadovė – J. Lazdauskienė Konsultantas (ė) – J. Petkevičienė Recenzentas (-ė) –.

Skaidulinių medžiagų panaudojimas miltinių patiekalų gamyboje iį “pilies kepyklėlė’’.

Problema: IĮ „Pilies kepyklėlė“miltinių patiekalų gamyboje nenaudojama žaliava,praturtinta skaidulinėmis medžiagomis. Tikslas: panaudoti skaidulinėmis medžiagomis vertingą žaliavą miltinių patiekalų gamyboje. Darbo uždaviniai: Sudaryti lietinių receptūras, įtraukiant skaidulinėmis medžiagomis praturtintą žaliavą. Parinkti skaidulinėmis medžiagomis praturtintą žaliavą lietinių gamybai. Sudaryti lietinių gamybos srautų diagramas ir aprašyti technologinius procesus. Pritaikytiįmonėje esančius įrenginius lietinių gamybai. Aprašyti miltinių patiekalų gamybai taikomus maisto saugos ir kokybės reikalavimus.

Maisto technologija. (2017 m. Sausio 04 d.). http://www.mokslobaze.lt/maisto-technologija.html Peržiūrėta 2017 m. Kovo 27 d. 02:10