Maisto technologija (2)

534 dokumentai
Aliejai
Įvadas. Kas yra augalinis aliejus ir kokia jo energinė vertė? Aliejaus išgavimo būdai. Aliejaus gamyba. Kaip aliejus rafinuojamas ir kokį aliejų rinktis? Kaip aliejus rafinuojamas. Aliejaus klasifikavimas. Aliejaus valymo etapai. Augalinių aliejų skirstymas. Pagal lydymosi temperatūrą aliejai yra skirstomi. Augalinio aliejaus rūšys, ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 15 psl.
2015 05 12
Maisto produktų technologija Kepykla diplominis
Įvadas. Profesinių kompetencijų sąrašas. Informacinių šaltinių apžvalga. Techninis ekonominis pagrindimas. Įmonės charakteristika. Kepyklos charakteristika. Technologinė dalis. Produkcijos asortimento parinkimas. Pagrindinių ir pagalbinių žaliavų charakteristikos. Sausainių „Grikiniai“ medaus skonio ir sausainių ...
Maisto technologijos diplominiai darbai, Diplominis darbas, 27 psl.
2014 03 30
Valgiaraščiai ir jų rūšys
Valgiaraščiai Valgiaraščių rūšys. A la carte. Table d’hote. Specialaus vakarėlio arba funkcinis meniu. Ciklinis meniu. Ciklinių meniu privalumai. Ciklinių meniu trūkumai. Meniu Struktūra. Esminiai apsvarstymai prieš planuojant meniu. Meniu planavimas. Meniu politika - išvados.
Maisto technologijos referatai, Referatas, 7 psl.
2014 06 28
Valgyklos ataskaita
Įvadas. VMVT uždaviniai ir funkcijos. Bendrieji higienos reikalavimai, kuriuos atitinka įmonė. Įmonėje esanti įranga. Reikalavimai priimamai žaliavai, tarai, laikymui. Praktiniai įgūdžiai. Išvados. Informacijos šaltiniai.
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 22 psl.
2016 03 03
Fermentinių sūrių gamyba
Įžanga. Teorinė dalis. Projektinė dalis. Įmonės AB „Vilkyškių pieninė“ veikla. Įmonės kokybė. Įmonės planas. Įmonės gaminamas asortimentas. Technologiniai įrenginiai. Naudojama Žaliava. Receptūra. Fermentinių sūrių gamybos proceso diagrama. Sūrių formų išmatavimai, bei charakteristikos. Darbuotojų darbo rėžimas. ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 29 psl.
2015 10 19
Maisto ruošimo technologijos
Apkeptų žuvies patiekalų asortimentas, paruošimo technologija, kokybė, patiekimas. Keptos žuvies žarijų kaitroje paruošimo technologija, patiekimas. Paprastų, suvožtinių, sluoksniuotų, užkandinių, desertinių ir karštų sumuštinių paruošimo technologija, puošimas, patiekimas. Praktinė užduotis nr. Receptūros nr. Literatūra.
Maisto technologijos namų darbai, Namų darbas, 7 psl.
2013 04 27
Kavos aparatai
Kavos aparatai. Kava – iš kavamedžio sėklų (kavos pupelių) pagamintas, kofeino turintis gėrimas. Kavos gėrimo paruošimas. Profesionalūs kavos aparatai - restoranams-kavinėms-barams. Gaggia TS1GR Silver - profesionalus espresso kavos aparatas. Gaggia TS1GR Silver parametrai. Kapsulinis espresso kavos aparatas "Vergnano Tre Espresso ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 12 psl.
2014 06 10
Maisto kokybės valdymas
Svarbiausi apibrėžimai Maisto sauga. Maisto tvarkymo vieta. Rizikos veiksnys. Rvasvt sistema. SVT sprendimų medis. Stebėsena monitoringas. Kritinė riba. Korekcijos veiksmas. Prevencinė priemonė. Neatitiktinis produktas. Būtinoji programa. Geros gamybos praktika GGP. Šiuolaikinės maisto saugos programų priemonės. Būtinosios programos. ...
Maisto technologijos konspektai, Konspektas, 2 psl.
2014 06 11
Maisto priedai E referatas
Įvadas. Maisto priedai. Maisto priedų vartojimo tikslai. Mėsos gaminiai. Pieniški gaminiai. Miltiniai konditerijos gaminiai. Išvados.
Maisto technologijos referatai, Referatas, 22 psl.
2014 10 03
Maitinimo produktų technologijos kursinis darbas Picerija Kaune
Įvadas. Technologiniai skaičiavimai. Valgiaraščio sudarymas. Technologijos korteliu, patiekalo savikainos kortelių, energinių verčių skaičiavimai ir technologijos schemų sudarymas. Žaliavų kiekio suvestinės apskaičiavimas. Žaliavų ir maisto produktų laikymas. Technologinių procesų analizė. Patalpų, įrenginių ir ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 57 psl.
2016 06 06
Naujametinis vakaras pobūvio šventės organizavimas
Teorinė dalis. Informacijos šaltinių apžvalga. Esamos padėties analizė. Projektinė dalis. Pobūvių planas. Renginio užsakymas. Užsakymų planas virtuvei ir servizinei. Užsakymų planas barui. Užsakymų planas servizinei. Valdymo schema. Valgiaraštis. Svečių aptarnavimas. Pobūvio aptarnavimas. Stalo serviruotė. Išvados. ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 16 psl.
2015 03 05
Restorano baigiamoji praktikos ataskaita
Įvadas. Užduotis. Išvados. Literatūros sąrašas.
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 22 psl.
2015 06 08
Maisto koncentratai
Maisto koncentratai. Tikslas. Paaiškinti maisto koncentratų reikšmę žmogaus mitybai. Uždaviniai. Aptarti maisto koncentratų privalumus ir trūkumus. Maisto koncentratų vaidmuo. Maisto produktų savybės – natūralus skonis ir kvapas. Koncentratų privalumai. Greitai ir lengvai paruošiamas vartoti maistas. Maisto koncentratų trūkumas ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 14 psl.
2015 03 09
Maisto priedai ir jų analizė
Įvadas. Tyrimui pasirinkti maisto produktai. Maisto priedų analizė. Maisto priedų skirstymas. Maisto priedų poveikis gyvam organizmui. Maisto priedai. Butilintas hidroksitoluenas. Kalcio laktatas. Magnio stearatas. Apibendrinimas. Išvados. Literatūros ir informacijos šaltinių sąrašas.
Maisto technologijos referatai, Referatas, 18 psl.
2015 10 24
Vaiko gimtadienio šventė
Maitinimo įmonių gamybos saugos ir kokybės valdymas ir užtikrinimas. vaiko gimtadienio šventė. Įvadas.  . vaiko gimtadienio šventės organizavimas. Vaiko gimtadienio šventės organizavimas. Kvietimai į gimtadienį. Šventės patalpa. Pramogos. Stalo ruošimas. Vaišės. Elgesys prie švediško stalo vaikams. Gimtadienio užbaigimas. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 25 psl.
2016 02 23
Šaldymo įrengimai
Prekybiniai šaldymo įrengimai. Šaldymo įrengimai. Šalčio šaltiniai. Šaldymo būdai. Mašininis šaldymas. Prekybiniai šaldymo įrengimai. Pagal paskirtį. Pagal temperatūros režimą. Pagal šaldymo būdą. Pagal šaldymo agregato montavimo vietą. Reikalavimai. Šaldomosios spintos. Šaldytuvai ir šaldikliai. Šaldytuvai, šaldikliai. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 25 psl.
2015 05 10
Salotų ir kepsnių baras verslo planas
Verslo planas. Santrauka. Įmonės aprašymas. Bendra informacija. Komercinė ūkinė veikla. Projekto aprašymas. Siūlomo projekto esmė. Ketinimų įgyvendinimo sąlygos. Aplinkos analizė. Įstatyminė aplinka. Valstybinis reguliavimas. Makroaplinka. Rinkos analizė. Marketingo planas. Įmonės veikla. Rinkos dalyvių keliami reikalavimai. ...
Maisto technologijos verslo planai, Verslo planas, 29 psl.
2015 04 29
Sviesto sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė
Įvadas. Produkto cheminė sudėtis. Sviesto komponentai ir jų cheminės savybės. Sviesto komponentų kitimas. Sviesto svarba žmogaus organizmui. Sviesto gamybos permainos Lietuvoje. Sviesto gamyba. Sviesto gamybos technologinis procesas. Sviesto gamyba iš labai riebios grietinėlės. Sviesto gamyba mušimo būdu. Sviesto gamybos periodinio ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 19 psl.
2015 04 20
Valgomųjų ledų technologinio proceso analizė
Įvadas. Valgomųjų ledų gamybai naudojamų žaliavų analizė. Pieno kokybės reikalavimai. Grietinėlės (10%) kokybės reikalavimai. Tirštinto pieno kokybės reikalavimai. Išrūgų miltelių kokybės reikalavimai. Cukraus kokybės reikalavimai. Vandens kokybės rodikliai HN. Valgomųjų ledų receptūra. Valgomųjų ledų gamybos ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 15 psl.
2016 01 06
Cukrus referatas
Įžanga. Cukrus. Istorija. Valgomasis cukrus. Cukraus rūšys. Cukraus rūšys, cukraus produktai ir cukraus spiritas. Neigiamas cukraus poveikis. Cukrus – daugiau nei saldiklis. Cukraus funkcinės savybės. Saldumas. Skonis ir kvapas. Apimtis. Struktūra. Saugojimas. Fermentacija. Užšaldymo temperatūros mažinimas. Spalva. Drėgmės ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 23 psl.
2015 05 08
Forminės duonos kepimo cecho modernizavimas
Bd žiniaraštis. Įvadas. Profesinių kompetencijų sąrašas. Informacijos šaltinių apžvalga. Projektinė baigiamojo darbo dalis Techninis ekonominis pagrindimas. Produkcijos asortimento parinkimas. Pagrindinių ir pagalbinių žaliavų charakteristikos. Būsimų gaminių receptūros. Projektinė dalis. Projektinio pajėgumo nustatymas. ...
Maisto technologijos diplominiai darbai, Diplominis darbas, 67 psl.
2015 03 17
Rvasvt dokumentų rengimas ir valdymas
Uab “ tortana ”. Rizikos veiksnių analizės svarbių valdymo taškų sistema. Taikymo sritis. Paaiškinimai ir santrumpos. RVASVT sistemos dokumentacija. Priedas Nr. Rvasvt procedūrų sąrašas eil. Žymuo Pavadinimas.
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 6 psl.
2015 09 26
RVASVT sistemos taikymas įmonėse
Rizikos veiksnių analizės ir svarbiųjų valdymo taškų RVASVT sistemos taikymas maisto įmonėse maisto tvarkymo skyriuose. Darbo tikslas. Darbo uždaviniai. Apkeptų varškėčių su razinomis pavojų įvertinimas. Patiekalu grupė. Patiekalų sudėtis. Patiekalų pavadinimai Virti varškėčiai virtinukai Varškės sklindžiai Apkeptas ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 14 psl.
2016 06 27
Švieži ir konservuoti vaisiai
Įvadas. Švieži vaisiai. Vaisių skirstymas. Vaisiu nauda. Konservavimo reikmenys. Indai ir įrankiai kurių reikia vaisiams perdirbti namuose. Žaliavos pirminis paruošimas. Konservuotų gaminių laikymas. Konservų gedimo priežastys. Konservavimo būdai. Išvados. Literatūros ir informaciniai šaltiniai.
Maisto technologijos referatai, Referatas, 17 psl.
2015 10 24
Varškės gamybos cechas
Studentas. Vadovas. Įvadas. Teorinė dalis. Saugaus produkto projektavimas. Numatomas produkcijos asortimentas, produktų aprašai. Numatomos naudoti pagrindinės ir pagalbinės žaliavos bei medžiagos. Technologinio proceso žaliavų ir medžiagų skaičiavimai. Produktų gamybos srautų diagramos, technologinio proceso aprašas. Produktų ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 22 psl.
2016 03 29
Vegetarinis restoranas kavinė
Įvadas. Teorinė dalis. Temos teorinis pagrindimas. Esamos padėties analizė. Pagrindinių normatyvinių ir teisinių dokumentų maitinimo įmonės projektavimui, steigimui ir veiklos organizavimui apžvalga. Projektinė dalis. Maitinimo įmonės charakteristika, projekto aprašymas. Pievagrybių sriuba. Trinta cukinijų ir avokadų sriuba. ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 40 psl.
2015 02 19
Augalu ekstraktai
Augalų ekstraktai. Jų reikšmė maisto gamyboje ir žmogaus organizmui. Augalai ir jų ekstraktai. Augalų ekstraktai maisto produktų gamyboje. Natūralūs konservantai. Žalioji arbata ir jos ekstraktas. Greipfrutų sėklų ekstraktas. Čiobrelių ekstraktas. Alavijo ekstraktas. Ženšenio ekstraktas. Gebenių ekstraktas. Rozmarinas. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 18 psl.
2015 04 06
Duonos kepimo technologija kursinis darbas
Duonos kepimo technologija kursinis darbas.
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 56 psl.
2017 02 07
Geriamas pienas
3,2% riebumo pieno technologinė schema. Žaliavos priėmimas. Žaliavinio pieno separavimas. Žaliavinės grietinėlės homogenizavimas. Normalizavimas. Pasterizacija. Atšaldymas. Fasavimas. Pasterizuoto 2,5% pieno kokybės reikalavimai. Pieno gėrimo gamybos schema. Žaliavos priėmimas. Žaliavinio pieno separavimas. Žaliavinės grietinėlės ...
Maisto technologijos konspektai, Konspektas, 17 psl.
2015 05 12
Mėsinių galvijų veislių mėsos kokybė, jos įvertinimas ir apskaita
Lietuvos sveikatos mokslų. Įvadas. Mėsos kokybę apibūdinantys požymiai. Maistinė vertė. Energetinė vertė. Baltymų visavertiškumo rodiklis. Spalva. Marmuringumas. Ph. Vandens rišlumas. Mėsinių galvijų įtaka Lietuvos galvijų mėsinėms savybėms ir mėsos kokybei. Tyrimų rezultatai. Skirtingų veislių mėsos kokybės tyrimas. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 24 psl.
2014 11 07