Maisto technologija (4)

396 rašto darbai
Grietinės juslinis įvertinimas, juslinio profilio sudarymas
Grietinės juslinis įvertinimas , juslinio profilio sudarymas Maisto saugos ir kokybės savarankiškas darbas. Grietinės juslinių savybių analizė. Grietinės „ Žalioji karvutė “ juslinis vertinimas. Rodiklio pavadinimas. Skonis ir aromatas. Liekamasis skonis. SAULĖS PIENO grietinės juslinis vertinimas. Grietinės skonio ir aromato ...
Maisto technologijos namų darbai, Namų darbas, 9 psl.
2016 05 13
Kepyklos verslas
Projekto idėja. Norint pradėti verslą reikia turėti šiuos dokumentus. Reikalavimai (patalpomsPatalpos. Personalas. Projekto nauda. Aplinkos analizė. Individuali įmonė. Rinkos analizė. Marketingo planas. Rinkos dalyvių keliami reikalavimai.
Maisto technologijos verslo planai, Verslo planas, 8 psl.
2015 05 14
Maisto pramonė Viešasis maitinimas
Maisto pramonė. Viešasis maitinimas. Goda Grigaliūnaitė 1e. Karolina Rutkauskaitė 1e. Viešasis maitinimas. Kas tai? Viešojo maitinimo istorija Lietuvoje. Teikiamos paslaugos, produkcija. Kompetencijos. Naudojamos priemonės. Mokymo įstaigos. Įmonės, įstaigos Lietuvoje. Šaltiniai.
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 10 psl.
2015 01 02
Meniu sudarymas
Įvadas. Meniu „Aštrusis pipiras“. Išvados.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 7 psl.
2015 12 07
Padažai
Padažai. Karšti padažai. Mėsos padažai. Raudonieji mėsos padažai. Raudonasis(pagrindinis) padažas. Raudonasis padažas su svogūnais ir agurkais ( PikantiškasSaldžiarūkštis padažas. Baltieji mėsos padažai. Baltasis (pagrindinis) padažas. Garinis padažas. Baltasis padažas su kiaušiniu (siuprem. Baltasis padažas su daržovėmis. ...
Maisto technologijos aprašymai, Aprašymas, 29 psl.
2014 11 13
Pieno tarša
Įvadas. Žalias karvių pienas. Užterštumas bakterijomis. Somatinių ląstelių skaičius. Pieno užšalimo temperatūra. Pieno pristatymo – priėmino organizavimas ir tvarka. Kokybiško pieno gavimo sąlygos. Sanitarinė pieno indų ir melžimo aparatų prižiūra. Maisto produktų tarša technologiniais pagrindais. Pakuotė. Kaip ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 21 psl.
2014 11 01
Alyvuogių aliejus referatas
Dažniausiai neteisingai suprantamos alyvuogių aliejaus sąvokos. Com types of olive oil. Html Alyvuogių aliejus gali būti klasifikuojami į šias rūšis Žemos kokybės alyvuogių aliejus. Aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo Extra Virgin alyvuogių aliejus. Alyvuogių kauliukų aliejus. Medicininis alyvuogių aliejus. Grynas alyvuogių ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 12 psl.
2015 12 09
Įrangos priežiūra
Uab “ tortana ”. Rizikos veiksnių analizės svarbių valdymo taškų sistema. Taikymo sritis. Procedūros aprašymas įrangos priežiūra. Irangos techninė priežiūra ir remontai. Šaldymo kamerų patikra. Prietaisų patikra. Procedūros kontrolė. Šaldymo įrangos temperatūros kontrolės žurnalas pidoma du kartus per diena. Šaldytuvo ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 10 psl.
2015 09 26
Kavinė Leomi verslo planas
Įvadas. Santrauka. Verslo aprašymas. Verslo tikslai. Rinka. Rinkodaros planas. Prekė (produktas). Paskirstymas. Pardavimo rėmimas. Pardavimų prognozė. Veiklos (gamybos, paslaugų, prekybos) planas. UAB leomi organizacijos struktūra. Darbuotojų pareigos ir atlyginimas. Personalo parinkimas. Ssgg analizė. Finansinis planas. Sąnaudų ...
Maisto technologijos verslo planai, Verslo planas, 32 psl.
2016 11 19
Kavinės praktika
Įvadas. Sanitarija. Valgiaraštis. Patiekalų technologinės kortelės. Patiekalo gamybos ir apipavidalinimo aprašymas. Teorinės ir praktinės spragos praktikoje. Darbo vietos pasiskirstymas ir ką siūlytumėme praktikos kokybei pagerinti.
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 11 psl.
2015 12 31
Konditerijos gaminių mikrobiologija
Konditerijos gaminių mikrobiologija. Mikroorganizmų šaltiniai. Konditerijos gaminių žaliava. Cukrus. Medus. Pienas, grietinėlė, sutirštintas. pienas, sviestas. Kiaušiniai, melanžas, kiaušinių milteliai. Kiaušinių gedimai. Baltai ir raudonai supuvę kiaušiniai. Juodai supuvę kiaušiniai. Vaisių ir uogų pusgaminiai. Kremai. Kakavos ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 34 psl.
2015 12 03
Maistinių medžiagų cheminė analizė: BULVIŲ KOŠĖ SU MORKOMIS
Įvadas. Darbo tikslas. Darbo uždaviniai. Receptūra. Bulvių košė su morkomis - nr. Receptūros žaliavos. Maistingumas (porcijos). Receptūros gamybos aprašymas. Maisto produktų cheminė sudėtis. Bulvės. Morkos. Pienas (3,2%). Sviestas (72%). Maistinės medžiagos. Baltymai. Riebalai. Angliavandeniai. Mineralinės medžiagos. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 19 psl.
2015 05 04
Maisto gamybos technologijos
Maisto gamybos technologijos. Asado kategorija. Asado – mėsos kepimo technologija  paplitusi Pietų Amerikos pampų srityje (Argentinoje. Fermentacija kategorija. Fermentacija (Zimozė) – energiją išskiriantis maistinių medžiagų (pvz. Maisto rūkymas. Maisto rūkymas – maisto gamybos technologinė operacija. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 10 psl.
2015 03 03
Maisto ir vandens Higiena
Maisto higiena. Įstatymo paskirtis. Įstatymo tikslas. Maistas. Maistinės medžiagos. Maisto higiena. Maisto tvarkymas. Maisto ir jo tvarkymo reikalavimai. Vartotojams turi būti teikiama teisinga informacija apie maistą. Bendrieji higienos reikalavimai. Specialieji maisto ruošimo, tvarkymo ar perdirbimo reikalavimai. Faktinė Lietuvos ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 68 psl.
2015 10 20
Maisto produktų užterštumas nitratais
Tikslas. Uždaviniai. Nitratų kelias iki maisto produktų. Nitratų savybės kenkiančios žmogaus organizmui. Pakitimai, kuriuos sukelia nitratai ir jų junginiai. Kaip nitritai ir nitratai veikia skirtingo amžiaus žmones. Kaip sumažinti nitratų kiekį maisto produktuose. Išvados. Naudoti informacijos šaltiniai.
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 13 psl.
2015 03 17
Maisto saugos rizikos veiksnių analizė
Pridedami chemikalai. Tai kita cheminių medžiagų–potencialių rizikos veiksnių grupė. Medžiaga.
Maisto technologijos analizės, Analizė, 16 psl.
2016 02 16
Maitinimo įmonių gamybos saugos ir kokybės valdymas ir užtikrinimas
Darbo tikslas. Uždaviniai. Įvadas. Tyrimo rezultatai. Produktų ženklinimas ir jų klaidos. Maisto priedai. Patiekalo technologinė kortelė. Išvados. Literatūros sąrašas.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 12 psl.
2016 02 25
Makaronai skaidrės
Makaronai. Kas yra makaronai ? Makaronai - vienas svarbesnių maisto produktų. Maistinės savybės. Didelis gliukozės kiekis Pakankamas baltymų kiekis Ribotas kiekis riebalų. Pakavimas. Kartoninėse dėžėse ar plastikiniuose maišeliuose. Gaminimas. 100 g makaronų, druskos pagal skonį didelį kiekį vandens užvirinti. Makaronų rūšys. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 9 psl.
2015 02 06
Mikrobiologijos skaidrės
M i k. Išskirtinės mikroorganizmų savybės. Nežalingi. Sukultūrinti. Kenkėjai. Patogenai. M i k r o b i o l o g i j a. Mikrobiologija. Sanitarijos mikrobiologija. Epidemiologija. Pamatė. Apžiūrėjo. Morfologinis. Fiziologinis mikrobiologijos raidos etapas. L. Pasteras. Pasterizavimas. Produktų ligos. Savaiminio gyvybės atsiradimo ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 468 psl.
2015 02 03
Pieno tarša, susijusi su perdirbimo technologija
Įvadas. Žalias karvių pienas. Užterštumas bakterijomis. Somatinių ląstelių skaičius. Pieno užšalimo temperatūra. Pieno pristatymo – priėmimo organizavimas ir tvarka. Maisto produktų tarša technologiniais pagrindais. Kaip apsisaugoti? Geriamojo pieno gamybos technologijos proceso tvarka. Išvados. Literatūra.
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 18 psl.
2014 11 01
Savaitinis moksleivių meniu
Mineralinės druskos. Vitamino C. Vitamino A. Vitaminas B skirstomas į vitaminus B1 , B2 , B6 , B. Vitaminas B. Vitamino B. Vitamino D. Metų amžiaus vaikai.Metų amžiaus vaikai ikimokyklinio amžiaus vaikai.Paauglystėje atsiranda daug mitybos problemų. Fizinio aktyvumo veik snys vaikams yra vienas iš svarbiausių. Maisto kiekis , kokybė ir ...
Maisto technologijos namų darbai, Namų darbas, 18 psl.
2014 10 03
Sviežių vištienos dešrelių asortimento plėtra
Studijų programos tikslas ir studijų rezultatai. Įvadas. Informacinių šaltinių apžvalga. Įmonės cecho charakteristika. Technologinė dalis. Produkcijos asortimento parinkimas. Šviežių vištienos dešrelių receptūros. Pagrindinių ir pagalbinių žaliavų charakteristikos. Žaliavų ir pagrindinių medžiagų skaičiavimai. Šviežių ...
Maisto technologijos diplominiai darbai, Diplominis darbas, 56 psl.
2015 09 25
Varškės gamybos cechas
Studentas. Vadovas. Įvadas. Teorinė dalis. Saugaus produkto projektavimas. Numatomas produkcijos asortimentas, produktų aprašai. Numatomos naudoti pagrindinės ir pagalbinės žaliavos bei medžiagos. Technologinio proceso žaliavų ir medžiagų skaičiavimai. Produktų gamybos srautų diagramos, technologinio proceso aprašas. Produktų ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 22 psl.
2016 03 29
Verslo planas kavinei
Įvadas. Paslaugos techninė užduotis. Verslo aprašymas. Verslo srities aprašymas. Verslo srites apibūdinimas. Sumanymo unikalumas. Rinkodaros planas. Aplinkos analizė. Marketingo rinkinys. Paslaugų aprašymas. Valdymas ir personalas. Finansinis planas. Rizikos analizė. Išvados. Literatūra. Priedai.
Maisto technologijos verslo planai, Verslo planas, 17 psl.
2016 02 23
Žuvies technologinės naujovės
Įvadas. Antrinės žaliavos. Antrinių žaliavų perdirbimo technologija - siloso gamyba. Menkės subproduktų panaudojimo galimybės. Fermentuoti žuvies gaminiai. Žuvies padažai. Žuvies paštetas. Išvados. Literatūra.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 10 psl.
2015 12 09
Bendroji maisto produktų gamybos technologija
Kokias žinote maisto medžiagas , esančias maisto produktų sudėtyje ir kaip jos skirstomos. Kokias žinote vandens būkles maisto produktuose. Laisvas , surištas. Kas tai yra baltymai ir kada jie vadinami pilnaverčiais , o kada nepilnaverčiais ir kaip jie skirstomi. Kas tai yra baltymų hidratacija ir nuo ko priklauso jos laipsnis. Kas tai ...
Maisto technologijos konspektai, Konspektas, 2 psl.
2014 06 16
Fosforas savarankiškas darbas
Darbo tikslas. Dėstymas. Atomo sandara. Fizikinės savybės. Raudonasis fosforas. Juodasis fosforas. Cheminės savybės. Fosforo oksidai. Fosforo rūgštys. Fosforo ir vandenilio junginiai. Paplitimas. Gavimas. Fosforo dienos norma. Nauda fosforo. Šaltiniai fosforo. Trūkstant fosforo. Aplinkos teršimas fosforo junginiais. Išvados. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 6 psl.
2016 11 12
Gmo
Žodynėlis. Įvadas. Genetiškai modifikuoti organizmai. GMO klasifikacija. Genetiškai modifikuotas maistas. Genetiškai modifikuotų produktų sąrašas. Genetiškai modifikuotų maisto produktų ženklinimas. gmo reglamentuojantys dokumentai. Genetiškai modifikuotų organizmų keliamas pavojus žmogaus sveikatai. Kaip išvengti genetiškai ...
Maisto technologijos projektai, Projektas, 17 psl.
2014 06 16
Klientų aptarnavimas maitinimo įmonėse
Klientų aptarnavimas maitinimo įmonėse.
Maisto technologijos referatai, Referatas, 10 psl.
2016 10 26
Konservavimas
Įvadas. Maisto produktų konservavimas. Fiziniai konservavimo būdai. Fiziniai – cheminiai konservavimo būdai. Cheminiai konservavimo būdai. Biocheminiai konservavimo būdai. Kombinuotieji konservavimo būdai. Mikroorganizmų patekimo į maista šaltiniai ir būdai, maisto sauga. Proteozė. Proteus (Protėjinės) infekcijos. Protėjinių ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 14 psl.
2014 12 10