Maisto technologijos praktikos ataskaitos

24 dokumentai
Praktika valgykloje
Įvadas. Įmonės struktūra ir valdymas. Įmonės gamybos kryptis ir pagrindinė gaminama produkcija. Įmonėje naudojamos darbo įrangos sąrašas. Kavinės „GREITA“ naudojamos įrangos sąrašas. Įmonėje galiojančios žmonių saugos ir sveikatos bei prieš gaisrinės ir higienos normų instrukcijos. Bendrosios priešgaisrinės saugos ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 19 psl.
2014 06 12
Restorano praktikos ataskaita „La Traviata“
Uab „La Traviata“ maitinimo įmonės charakteristika. Įmonės raida. Restorano „La Traviata” veiklos įvertinimas. Centrum apyvarta, EUR. Dalyvavimas viešuosiuose pirkimuose. Bendras sėkmės koeficientas viešųjų pirkimų konkursuose. Tiekėjo Centrum pagrindiniai partneriai, konkurentai ir pirkėjai. Įmonės Centrum bylų sąrašas, ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 25 psl.
2015 02 05
Kavinė Nidoje praktikos ataskaita
Praktikos ataskaita Uab „ nidos pastogė “. Praktikos tikslai. Įmonės veikla. Įmonės struktūra. Įmonės asortimentas. Žaliavų tiekėjai tikimas ir laikymas. Žaliavų priėmimas , verinimas ir laikymas. Patalpų išdėstymas įrengimas sanitarija ir higiena. Patalpų išdėstymas. Virtuvės įrenginiai. Įmonės sanitarija ir higiena. ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 16 psl.
2015 10 21
Praktika įmonėje Utenos duona
Įvadas. Apie įmonę. “Utenos duonos” naudojamos žaliavos, jų kokybės rodikliai. Maisto produktų kokybės reikalavimai,vertinimo būdai. Pagamintos pridukcijos laikymo sąlygos. Įmonės technologija. Praktikos dienoraštis. Priedai. Išvados.
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 14 psl.
2014 06 25
Viešasis maitinimas Praktika restorane Miesto sodas
Įvadas. Teorinė dalis. Išvados ir rekomendacijos. Informacijos šaltinių sąrašas.
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 13 psl.
2015 03 13
Fermentinių sūrių gamyba
Įžanga. Teorinė dalis. Projektinė dalis. Įmonės AB „Vilkyškių pieninė“ veikla. Įmonės kokybė. Įmonės planas. Įmonės gaminamas asortimentas. Technologiniai įrenginiai. Naudojama Žaliava. Receptūra. Fermentinių sūrių gamybos proceso diagrama. Sūrių formų išmatavimai, bei charakteristikos. Darbuotojų darbo rėžimas. ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 29 psl.
2015 10 19
Pieno produktai maisto technologija praktinis darbas
Įvadas. Perdirbti pristatomo pieno mikrobiologiniai kriterijai. Pieno priėmimas ir pirminis jo apdorojimas. Filtravimas. Separavimas. Homogenizavimas. Normalizavimas( standartizavimas). Pasterizavimas. Varškės produktų gamybai įmonė naudoja. Mikroorganizmai naudojami pieno pramonėja. Varškės produktų gamybos technologijos. Varškės ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 19 psl.
2014 11 25
Restorano baigiamoji praktikos ataskaita
Įvadas. Užduotis. Išvados. Literatūros sąrašas.
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 22 psl.
2015 06 08
Valgyklos ataskaita
Įvadas. VMVT uždaviniai ir funkcijos. Bendrieji higienos reikalavimai, kuriuos atitinka įmonė. Įmonėje esanti įranga. Reikalavimai priimamai žaliavai, tarai, laikymui. Praktiniai įgūdžiai. Išvados. Informacijos šaltiniai.
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 22 psl.
2016 03 03
Kavinės praktika
Įvadas. Sanitarija. Valgiaraštis. Patiekalų technologinės kortelės. Patiekalo gamybos ir apipavidalinimo aprašymas. Teorinės ir praktinės spragos praktikoje. Darbo vietos pasiskirstymas ir ką siūlytumėme praktikos kokybei pagerinti.
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 11 psl.
2015 12 31
Maisto kokybės valdymas ir užtikrinimas praktikos ataskaita
Maisto produktų kokybės valdymas ir užtikrinimas. Aprašykite žaliavas ir numatyti jose RV. Identifikuokite rizikos veiksnius ir nustatykite svarbius valdymo taškus. Prieš pradedant darbą studentai surenka literatūros duomenis pagal pasirinktą ar pateiktą literatūros sąrašą. Atlikus praktinį darbą, nustatomi gaminių jusliniai, ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 14 psl.
2017 04 11
Profesinės veiklos praktikos ataskaita kepykla
Įvadas. Užduotis Nr. 1. Užduotis Nr. 2. Užduotis Nr. 3. Užduotis Nr. 4. Užduotis Nr. 5. Užduotis Nr. 6. Išvados. Literatūros sąrašas. Priedai.
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 19 psl.
2016 06 20
Valgyklos ataskaita praktikos ataskaita
Įvadas. VMVT funkcijos ir uždaviniai. HN 15 nuostatos. Įranga, jos eksploatacija, sanitarinė priežiūra. Reikalavimai priimamai žaliavai, tarai, laikymui. Įgyti įgūdžiai praktikos metu. Technologinė dokumentacija. Išvados. Informacijos šaltiniai.
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 18 psl.
2017 05 04
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita. Įvadas Praktikos modulio tikslas. Gamyboje naudojamos žaliavos Rizikos veiksnys. Mėsa ir jos produktai. Daržovės , vaisiai , riešutai. Duonos , pyrago gaminiai. Žuvis ir jūrų gėrybės. Produkto grupė Kritinės ribos. Svt – 1b. Svt – 2b. Svt – ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 24 psl.
2017 01 18
Kepyklėlė - praktikos ataskaita
Specialiųjų technologijų profesinėsveiklos praktikos aplankas. Įmonėje gaminamos produkcijos asortimento analizė. Sluoksniuotos tešlos mieliniai skanėstai. Sausainiai ir kiti gaminiai Sausainiai. Porcijinis prancūziškas kiaušinių ir ryžių pyragas –. “ Mon Ami ” kepyklėlė Rūšys “ Therry ” kepyklėlė. Žaliavos ir ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 38 psl.
2017 06 07
Praktikos ataskaita American pizza
Picerijos valgiaraštis. Keturių sūrių. Kumpio ir grybų. Kumpio ir saliamio. Vištienos bbq. Favorita aštri. Rančos vegetariška. Keturių mėsų. Havajų bbq. Niujorko vegetariška. Sietlo aštri. Arizonos aštri. Salotos Kumpio. Užkandžiai Picos roletas. Picos roletų kompleksas. Fri bulvytės. Svogūnų žiedai Kepti koldūnai Kepti ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 14 psl.
2016 06 06
Praktikos ataskaita valgykloje (2)
Įvadas. Apie įmonę. Žaliavų tiekimas ir laikymas. Žaliavų asortimentas ir tiekėjai, jų grupės ir sandėliavimo sąlygos. Patiekalų gamybos planavimas ir organizavimas. Gaminamų patiekalų asortimentas. Patiekalų technologinės ir kalkuliacinės kortelės, gamybos eiga. Gaminamo asortimento gamybos technologinės operacijos, gamybos ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 17 psl.
2017 10 30
Pažintinė praktika kavinėje
Įvadas. Įmonės veikla. Įmonės vidinė ir išorine aplinka. Higienos tasyklės viešojo maitinimo istaigoje. Įmonės kuriamų produktų ir teikiamų paslaugų analizė. Maisto žaliavų ir produktų laikymo žurnalas. Realizavimo trukmė. Maisto žaliavų ir maisto produktų, pusgaminių ir maitinimo produktų kodavimas. Maisto žaliavų, ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 10 psl.
2017 05 05
Konditerijos cecho praktikos ataskaita
Gamybinės technologinės profesinės veiklos UAB ‘‘ utenos duona ‘‘ praktikos ataskaita. Bendra įmonės veiklos charakteristika. Įmonės gaminių asortimentas Konditerijos gaminiai. Pagamintos produkcijos laikymo sąlygos. Įmonės įrengimų veikimo principai. Utenos duonos naudojamos žaliavos , produkcijos kokybės vertinimo ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 9 psl.
2017 05 29
Praktika kavinėje ataskaita
Įvadas. Įmonės charakteristika. Įmonės tipas. Maisto produktų kokybės ir saugos rodikliai. Maisto technologijų reglamentavimas žaliavos ir technologinė įranga. Žaliavos, jų tiekimas, gavimas, kokybės kontrolė. Įrenginiai ir inventorius. Įmonės vidinė ir išorinė aplinka. Įmonės verslo aplinka. Įmonės maisto technologinis ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 25 psl.
2018 01 16
Praktikos ataskaita valgykloje
Įvadas. Apie įmonę. Žaliavų tiekimas ir laikymas. Žaliavų asortimentas ir tiekėjai. Žaliavų suskirstymas į grupes, jų sandėliavimo sąlygos. Patiekalų gamybos organizavimas. Gaminamų patiekalų asortimentas. Asortimento gamybos technologinės operacijos, gamybos sąlygos. Technologiniai įrengimai. Gamybos personalo darbo ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 12 psl.
2017 10 30
Lankytojų aptarnavimo profesinės praktikos ataskaita
Viešbučio ,,PANORAMA“ patiekalai ir vyno derinimas prie jų. Stalų dekoravimas. Teminis stalas „Latino“ vakarėliui. Velykų stalo dekoravimas. Krykštynų stalo dekoravimas. Populiariausių kokteilių atsiradimo istorijos, paruošimas ir savikainos kortelės. Mojito kokteilis. Late Night (Vėlyva naktis). Cosmopolitan kokteilis. Sierra ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 22 psl.
2015 05 04
Lankytojų profesinio aptarnavimo praktikos ataskaita
Darbo tikslas. Vynai. Vyno derinimas su maistu. Teminių stalų dekoravimo pavyzdžiai. Kokteiliai. Glad eye. Savikainos kortelė nr. Vulkano (Vulkanas). Savikainos kortelė nr. Italian cherry (. Savikainos kortelė nr. Golden coconut (Auksinis kokosas). Savikainos kortelė nr. Kiwisekt (Kivių sektas). Savikainos kortelė nr. Kavos. Latte. ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 18 psl.
2015 02 21
Minkštos trapios tešlos gamyba
Praktinis darbas minkštos trapios tešlos gamyba praktinio darbo tikslas. Receptūra pyragėlių su abrikosų uogiene gamybai Žaliavos. Technologinio proceso operacija. Proceso etapas Galimi rizikos veiksniai Sprendimo pagrindimas. Gaminys Skonis ir kvapas Akytumas. Žaliavos Kaina , Eur kg Kiekis , kg. Praktinis darbas puskietės trapios ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 41 psl.
2017 04 11