Maisto tvarkymo proceso aprašymas ir įmonės rizikos veiksnių analizės ir svarbiųjų valdymo taškų principais pagrįsta savikontrolės sistema


Informatikos kursinis darbas.

Bendroji dalis. Reikalavimai darbuotojams, darbuotojų higiena ir sveikata. Maisto produktų priėmimas ir laikymas. Vanduo. Maisto tvarkymo technologijos. Temperatūra. Atliekų ir techninių medžiagų laikymas. Valymas, plovimas, dezinfekavimas. Graužikų ir vabzdžių naikinimas. Rvasvt principais pagrįsta maisto tvarkymo savikontrolė. Papildomi rekalavimai mėsos gaminių skyriui. Papildomi rekalavimai pieno produktų ir sūrių skyriui. Priedas.


UAB „XXXX“ planuojama, jog dirbs du darbuotojai.

Prie plautuvų turi būti vienkartiniai rankšluosčiai rankom šluostyti.

Kiekvieno priėmimo metu registruojama transportuojamų greitai gendančių maisto produktų temperatūra (1 priedas). Jei kyla abejonių dėl temperatūros, ji išmatuojama produkto viduje.

atliekų maišai prieš išnešant užrišami ir dedami į konteinerį;

Tualetas turi būti valomas ne rečiau kaip vieną kartą per dieną.

Tvarkymo planas pateiktas 8 priede.

įmonė vykdo rekomendacijas dėl higieninių techninių priemonių, būtinų apsaugoti objektą nuo graužikų.

Perpjovus mėsos gaminį jį būtina nedelsiant įdėti į šaldymo įrenginį.

Kaip prevencijos priemonė gali būti atliekami mikrobiologiniai ir cheminiai maisto produktų laboratoriniai tyrimai.

  • Informatika Kursiniai darbai
  • 2016 m.
  • Lietuvių
  • 21 puslapis (3804 žodžiai)
  • Universitetas
  • Informatikos kursiniai darbai
  • Microsoft Word 43 KB
  • Maisto tvarkymo proceso aprašymas ir įmonės rizikos veiksnių analizės ir svarbiųjų valdymo taškų principais pagrįsta savikontrolės sistema
    10 - 10 balsai (-ų)
Maisto tvarkymo proceso aprašymas ir įmonės rizikos veiksnių analizės ir svarbiųjų valdymo taškų principais pagrįsta savikontrolės sistema. (2016 m. Kovo 24 d.). http://www.mokslobaze.lt/maisto-tvarkymo-proceso-aprasymas-ir-imones-rizikos-veiksniu-analizes-ir-svarbiuju-valdymo-tasku-principais-pagrista-savikontroles-sistema.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 03 d. 08:58