Maisto vartojimas ir saugi aplinka


Sveikatos skaidrės. Mini Projektas. Maisto vartojimas ir saugi aplinka. Aivaras Luneckas Orinta Rakauskaitė Irina Kuličienė Lina Stasitienė Liudmila Daukontienė. Projekto misija Projekto tikslas Projekto strategija Projekto veiklos SSGG analizė Projekto rezultatai Artimiausi darbai. Projekto misija. Siekti, kad visuomenė suvoktų maisto vartojimą saugioje aplinkoje svarbą. Tikslas. Apjungiant atsakingų institucijų specialistus. Strategija. Projekto metu bus sukurti ir nacionaliniuose kanaluose transliuojami edukaciniai vaizdo klipai. Projekto veiklos. Organizuoti seminarus, praktinius mokymus. Ssgg anlizė. Projekto rezultatai. Sveika mityba nereikalauja didesnių išlaidų. Lankstinukų sukūrimas “Siekime būti sveikesni”.


Aivaras Luneckas Orinta Rakauskaitė Irina Kuličienė Lina Stasitienė Liudmila Daukontienė.

Siekti, kad visuomenė suvoktų maisto vartojimą saugioje aplinkoje svarbą.

Projekto metu bus sukurti ir nacionaliniuose kanaluose transliuojami edukaciniai vaizdo klipai, bei publikuoti straipsniai lietuvos dienraščiuose. Projekto įgivendinimui bus pritraukiamos lėšos iš struktūrinių Europos fondų, savivaldybių ir privačių lėšų.

Organizuoti seminarus, praktinius mokymus, siekiant informuoti ir skatinti saugų maisto vartojimą, ir higienos įgudžių tobulinimą ikimokyklinio ugdymo įstaigose, bei mokyklose ir visuomeninėse organizacijose.

  • Sveikata Skaidrės
  • 2015 m.
  • 11 puslapių (170 žodžių)
  • Sveikatos skaidrės
  • MS PowerPoint 297 KB
  • Maisto vartojimas ir saugi aplinka
    10 - 3 balsai (-ų)
Maisto vartojimas ir saugi aplinka. (2015 m. Vasario 12 d.). http://www.mokslobaze.lt/maisto-vartojimas-ir-saugi-aplinka.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 04 d. 12:10