Maitinimo darbas Vokiečių ir Japonų mitybos ypatumai


Kulinarijos referatas. Dalis. Vokiečių mitybos ypatumai. Japonų mitybos ypatumai. Turistų grupių maitinimo grafikas. Pusryčiai. Pietūs. Vakarienė. Pietų ir vakarienės pasiūlymas vaikams. Dalis. Pietų stalo serviravimas. Vokietija. Japonija. Vaikų pietų stalo serviravimas. Vakarienės stalo serviravimas. Vokietija. Japonija. Vaikų vakarienės stalo serviravimas. Dalis. Turistų išleistuvių vakaras. Vakaronės valgiaraštis. Preliuminarus vakaro scenarijus. Išvados. Literatūra.


Maitinimasis prasidėjo atsiradus pirmai gyvai ląstelei. Bet kokia gyvybės forma vystosi tik dėl jai pasiekiamo ir tinkamo maisto, nesvarbu, ar tai plika akimi nematomas pirmuonis, ar žydinti gėlė, ar žmogus. Tam tikri mitybos ypatumai nesusiformavo per keletą dienų, tai ilgas procesas, kuriam įtaką darė gamtos sąlygos, flora ir fauna bei, žinoma, tam tikros tradicijos, tikėjimo tiesos.

Mūsų darbo tikslas – išanalizuoti dviejų, iš pirmo žvilgsnio labai skirtingų tautų – vokiečių bei japonų, mitybos ypatumus. Daugelio nuomone vokiečiai valgo riebiai ir geria daug alaus, o štai japonai yra tikri sveikos gyvensenos pavyzdžiai. Bandysime arba patvirtinti, arba sugriauti tam tikrus sukurtus mitus ir stereotipus.

  • Kulinarija Referatai
  • 2013 m.
  • 15 puslapių (1705 žodžiai)
  • Kolegija
  • Kulinarijos referatai
  • Microsoft Word 1034 KB
  • Maitinimo darbas Vokiečių ir Japonų mitybos ypatumai
    9 - 3 balsai (-ų)
Maitinimo darbas Vokiečių ir Japonų mitybos ypatumai. (2013 m. Birželio 12 d.). http://www.mokslobaze.lt/maitinimo-darbas-vokieciu-ir-japonu-mitybos-ypatumai.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 05 d. 10:40