Maitinimo įmonės charakteristika


Kalbos kultūros savarankiškas darbas. Įvadas. Tikslai ir uždaviniai. Maitinimo įmonės charakteristika. Maitino įmonės struktūra. Pobūvių organizavimas. Valgiaraščio sudarymas. Valgiaraštis. Pasirinkto recepto kirčiavimas. Literatūros šaltiniai.


Šiandieniniame pasaulyje labai gausu visokiausių pakaitalų, ar tai būtų maistas, ar gėrimai. Be didelių pastangų galima įsigyti pusgaminių, kuriuos pasišildę mikrobangų krosnelėje patiekiame vakarienei. Gaivieji gėrimai, pagaminti tiesiog užpilant koncentruotą sirupą vandeniu irgi ne naujiena. Vis dažniau pamirštame natūralius sveikatos ir vitaminų šaltinius. Kasdien vis labiau skubant nepastebime mažų dalykų, kurie gali padėti mums gyventi ir energingiau. Todėl šį darbą nusprendžiau rašyti apie tokią vietą kurioje galima ne tik sveikai ir skaniai pavalgyti, bet ir smagiai praleisti laiką šokių aikštelėje.

Restorane muzikiniame klube „Monaliza “ galima ne tik skaniai pavalgyti, bet ir maloniai praleisti laiką, čia rengiami:

nuo pirmadienio iki ketvirtadienio DVD koncertai, sporto varžybų transliacijos;

Praktikos metu restorane – muzikiniame klube „Monaliza“ vyko furšetai, banketai, įvairūs gimtadieniai, buvo ruošiami užsakomieji pietūs: turistinėms grupėms, ypatingiems svečiams. Aptarnaujamų svečių skaičius būdavo įvairus. Banketuose, furšetuose dalyvaudavo nuo 50 ir daugiau asmenų. Pietūs buvo rengiami mažesnėms grupėms, kartais būdavo nuo 10 iki 50 asmenų. Taip pat buvo rengiami įvairūs gimtadieniai, juose asmenų skaičius irgi būdavo įvairus. Užsakymus pobūviams priima ir valgiaraštį sudaro direktorė Ona Onaitienė ir vadybininkas Jonas Jonutis. Jie patys sudarinėja, siūlo valgiaraštį, taip pat atsižvelgia į užsakovų pageidavimus. Patiekalus pobūviams ruošia virėjos, juos puošia.

Maitinimo įmonės charakteristika. (2015 m. Gegužės 11 d.). http://www.mokslobaze.lt/maitinimo-imones-charakteristika.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 06 d. 05:13