Maitinimo įmonės vadybininko pareigybė ir jos svarba


Vadybos referatas. Įvadas. Maitinimo įmonės vadybininko pareigybė ir jos svarba. Išvados. Naudota literatūra.


Efektyvi restorano vadyba yra ne tik apie tapimas atsakingu, tūrėtų egzistuoti pagarba ir kitiems darbuotojams. Svarbu, kad su žmonėmis būtų elgiamasi kaip su individais, o ne kaip su priemonėmis tikslui pasiekti. Geriausi vadybininkai tūrėtų būti pavyzdžiu kitiems darbuotojams.

Dauguma kvalifikuotų restoranų valdybininkų žinos vidaus į išorės verslą. Vadybininkai yra atsakingi už veiklos rezultatus restorane, taip pat už aukštų maisto, paslaugų ir daruotojų sveikatos ir saugos standartus. Restorano valdymas sujungia strateginį planavimą ir diena iš dienos valdymo veiklą. Priklausomai nuo restorano pobūdžio, vadybininko vaidmuo gali turėti kūrybinius aspektus, ypač rinkodaros ir verslo plėtros atžvilgiu. Kaip pagrindinis sėkmės ranktas svetingumo ir maitinimo industrijoje, restorano valdymas turi būti greitas, labai reiklus ir maksymaliai efektyvus.

  • Vadyba Referatai
  • 2014 m.
  • 8 puslapiai (1156 žodžiai)
  • Mokykla
  • Vadybos referatai
  • Microsoft Word 13 KB
  • Maitinimo įmonės vadybininko pareigybė ir jos svarba
    10 - 9 balsai (-ų)
Maitinimo įmonės vadybininko pareigybė ir jos svarba. (2014 m. Gruodžio 15 d.). http://www.mokslobaze.lt/maitinimo-imones-vadybininko-pareigybe-ir-jos-svarba.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 10 d. 12:52