Maitinimo įmonių įrengimai


Maitinimo imoniu irengimu konspektai. Maitinimo imoniu sildimo irengimai. Šaldymo įrengimų saugos reikalavimai. Siluminiai irengimai schema. Mechaniniai įrengimai maitinimo imoniu,. Maitinimo imoniu mechaniniai irenginiai. Siluminiai irengimai klasifikacija. Testai iš maitinimo įrengimu. Siluminiai irengimai maitinimo imoneje.

Technologijų referatas. Įžanga. Maitinimo įmonių mechaniniai įrengimai. Šiluminių įrengimų paskirtis, klasifikavimas, darbų saugos reikalavimai. Šaldymo įrengimų paskirtis, klasifikavimas, bendri eksploataciniai. Reikalavimai. Svėrimo prietaisai, eksploataciniai ir metrologiniai reikalavimai. Kėlimo ir transportavimo įrengimai, jų klasifikavimas, paskirtis, saugi. Ekesploatacija. Literatūra.


Tobulėjant maisto ruošimo technologijoms, virtuvėje mažėja sunkaus fizinio darbo, naudojami patogesni maisto ruošimo įrengimai. Būbsimasis maisto ruošimo darbuotojas turi išmokti dirbti su virtuvėse, konditerijos cechuose esančiais maisto gaminimo, produktų apdorojimo įrengimais, gebėti saugiai juos eksploatuoti.

Šiame konspekte supažindinama su maitinimo įmonėse dažniausiai naudojamais įrengimais. Išaiškinama mechaninių technologinių įrengimų - produkto apdorojimo mašinų bei keičiamųjų mechanizmų paskirtis. Kiekvieno skyriaus pabaigoje pateikiama klausimų ir užduočių pasitikrinti įgytoms žinioms.

Maitinimo įmonių įrengimai. (2013 m. Lapkričio 15 d.). http://www.mokslobaze.lt/maitinimo-imoniu-irengimai.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 09 d. 21:19