Maitinimo įmonių patalpos, jų išdėstymas


Maisto technologijos skaidrės.

Maitinimo įmonių patalpos, jų išdėstymas. Kaunas. Sudėtis ir planavimo schemos. Visuomeninio maitinimo įmonių. Lankytojų patalpos planuojamos pagal lankytojų. Lankytojų patalpas sudaro pagrindinės salės valgių išdavimo patalpa bufetas vestibiulis rūbinė WC. Vienos iš svarbiausių maitinimo įmonėje yra gamybos patalpos. Priklausomai nuo įmonės. Virtuvės projektavimas. Dažnai pasitaikanti klaida – virtuvė projektuojama vėliausiai. Planuojant virtuvę, būtina atminti šiuos dalykus Virtuvė – restorano „širdis“. Patalpų sudėtis ir. Gamybinių ir prekybinių patalpų išdėstymas maitinimo įmonėse. – Centrinė.

  • Maisto technologija Skaidrės
  • 2017 m.
  • Lietuvių
  • Ieva
  • 11 puslapių (477 žodžiai)
  • Universitetas
  • Maisto technologijos skaidrės
  • MS PowerPoint 208 KB
  • Maitinimo įmonių patalpos, jų išdėstymas
    10 - 2 balsai (-ų)
Maitinimo įmonių patalpos, jų išdėstymas. (2017 m. Sausio 03 d.). http://www.mokslobaze.lt/maitinimo-imoniu-patalpos-ju-isdestymas.html Peržiūrėta 2017 m. Spalio 24 d. 01:46