Maitinimo kokybės užtikrinimas kaimo turizmo sodyboje


Turizmo savarankiškas darbas. Maitinimo kokybės užtikrinimas kaimo turizmo sodyboje. Įvadas. Maitinimo samprta kaimo turizmo sodybose. Maitinimo paslauga ir jos teikimo būdai kaimo turizmo sodyboje. Sanitarija ir higiena kaimo turizmo sodyboje. Maisto produktų laikymas ir transportavimas. Išvados. Informacijos šaltinių sąrašas.


Kiekvienas etninis, kultūrinis, geografinis darinys esantis tam tikroje teritorijoje ar valstybėje turi savo nacionalinius tik tam teritoriniam vienetui ( seniūnija, rajonas, regionas ir pan.) būdingus akcentus, kuriuos puoselėja ir pristato kitiems per turizmo ir gastronomijos prizmę. Kiekvienas teritorinis vienetas turi savo regionui būdingą maisto ir produktų racioną, kuri papratai patiekiamas esančiose vietos kaimo turizmo sodybose, kuriuose dažniausiai būna tradiciški ir kaimiški valgiai. Šie paminėti aspektai yra daugiausia lemiantis faktoriai lankytojui renkantis sodybą pagal patiekalų įvairovę, ekologiškumą, bet taip pat turistai nori maisto kokybės, o tai nulemia kiekvienos sodybos statusą ir pripažinimą bei jos lankomumą nacionaliniu mastu. Būtent apie maisto kokybės užtikrinimą kaimo turizmo sodybose paanalizuosiu šiame savarankiškame darbe..

Taigi, šiame darbe apžvelgsiu nuo teorinių įžvalgų, dokumentų-įstatymų iki praktinių akcentų Tai gana produktyvu ir tikslinga.

Tikslas: parengti ir pristatyti mini analizę apie maisto kokybės užtikrinimą kaimo turizmo sodybose.

Uždaviniai:

1)Apžvelgti maitinimo sampratos teorines įžvalgas.

2)Paanalizuoti dokumentus, įstatymus, kurie apibrėžią maitinimo kokybės užtikrinimo taisykles ir rekomenduotinas praktikas kaimo turizmo sodyboms.

3)Pateikti analizuotos teorijos, dokumentų rezultatus bei nubrėžti tinkamas gaires kaimo turizmo sodybų šeimininkams.

Maitinimo kokybės užtikrinimas kaimo turizmo sodyboje. (2013 m. Gegužės 30 d.). http://www.mokslobaze.lt/maitinimo-kokybes-uztikrinimas-kaimo-turizmo-sodyboje.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 09 d. 00:11