Maitinimo paslaugų vadyba: kavinės „Dangiškas skonis” gamybinės programos sudarymas


Turizmo savarankiškas darbas. Kavinės „Dangiškas skonis”asortimentas. Planuojamų lankytojų skaičius kavinėje „Dangiškas skonis”. Kavinės „Dangiškas skonis ” gamybos procesų organizavimo etapai.


Tarptautinių žodžių žodyne (Vyriausioji enciklopedijų redakcija, 2009) asortimentas apibūdinamas kaip liaudies ūkio šakos, pramonės įmonės gaminių ar prekybos įmonės turimų prekių sudėtis pagal tipus, rūšis ir proporcjas. Iš tokio apibrėžimo aišku, kad asortimentas – tai gaminių ar prekių ir jų rušių sudėtis. Tačiau, maitinimo įmonėse, asortimentas – tai ne tik siūlomi patiekalai, bet ir veiksnys, lemiantis įmonės įvaizdį.

Rolandas Drejeris savo leidinyje „ Maitinimo įmonių veiklos vadyba ” teigia, kad valgiaraštis, kuriame galima susipažinti su maitinimo įmonės asortimentu. – tai lyg jungiamoji grandis tarp maitinimo įmonės ir lankytojo. Maitinimo įmonėje organizuojant gamybos procesus svarbus valgiaračio sudarymas, kurio paruošimas pagal Rasą Melvilę – vienas iš gamybos planavimo elementų. Toliau, kaip pavyzdys, pateikiamas kavinei siūlomas pietų meniu.

  • Turizmas Savarankiški darbai
  • 2015 m.
  • 7 puslapiai (830 žodžių)
  • Kolegija
  • Turizmo savarankiški darbai
  • Microsoft Word 28 KB
  • Maitinimo paslaugų vadyba: kavinės „Dangiškas skonis” gamybinės programos sudarymas
    10 - 4 balsai (-ų)
Maitinimo paslaugų vadyba: kavinės „Dangiškas skonis” gamybinės programos sudarymas. (2015 m. Kovo 16 d.). http://www.mokslobaze.lt/maitinimo-paslaugu-vadyba-kavines-dangiskas-skonis-gamybines-programos-sudarymas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 07 d. 18:31