Maitinimo paslaugų vadyba: picerijos „Gintarinės picos” gamybinės programos sudarymas


Maisto technologijos savarankiškas darbas. Picerijos „Gintarinės picos”asortimentas. Planuojamų lankytojų skaičius picerijoje „ Gintarinės picos”. Picerijos „ Gintarinės picos” gamybos procesų organizavimo etapai.


Maitinimo įmonėje gamybos procesų organizavimas pasireikštų gamybos procesų planavimu, valgiaraščio ruošimu, prekių priėmimu ir sandėliavimu bei patiekalų ruošimu ir realizavimu.

Gamybos proceso planavimas. Maitinimo įmonėje nuolatos būtų stebimi turimi žaliavų resursai. Picų kepėjas atsižvelgęs į faktorius (Šv. Kalėdos, Nauji metai ir kt), lemiančius didesnį klientų srautą, numatytų kiek ir kokių žaliavų privalo būti sandeliuke numatytu laikotarpiu. Jis turėtų ne tik stebėti žaliavų kiekį sandėliuke ir jas užsakinėti, bet ir paruošti patiekalų technologines lenteles. Planuojant gamybą maitinimo įmonėje iš pradžių numatomas darbuotojų virtuvėje skaičius – 2. Darbuotojai dirbtų pasikeisdami pamaininiu grafiku.

Prekių priėmimas ir sandėliavimas. Maitinimo įmonėje sandėliavimo patalpos užims 15-20 proc. viso įmonės ploto. Sandėliavimo patalpos bus įrengtos pagal produktų rūšį.

Patiekalų ruošimas ir realizavimas. Kadangi maitinimo įmonėje picos bus gaminamos rankų darbo, picų gamintojas bus apmokomas 2 savaičių mokymo programa.

Maitinimo paslaugų vadyba: picerijos „Gintarinės picos” gamybinės programos sudarymas. (2015 m. Kovo 16 d.). http://www.mokslobaze.lt/maitinimo-paslaugu-vadyba-picerijos-gintarines-picos-gamybines-programos-sudarymas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 10 d. 20:37