Maitinimo paslaugų valdymas Cancan pizza


Vadybos savarankiškas darbas. Darbo tikslai. Pagrindinė informacija. Pagrindinės paslaugos. Papildomos paslaugos. Restorano lankytojai. Patiekalų skyrius. Produktų laikymo sąlygos, laikymo kontrolė. Maisto produktų priėmimo bei laikymo. Temperatūros. Aptarnavimo formos. Patiekimo stiliai. Valgiaraštis. Technologinė kortelė. Serviruotė. Literatūra.


1.Pasirinkti konkrečią įmonę pagal užduotyje pateiktus kriterijus. Išsamiai apibūdinti pasirinktą maitinimo įmonę (adresas, vietų skaičius, teikiamos paslaugos, interjeras, darbuotojai, lankytojai, meniu ir kt.) .

2.Aprašyti maitinimo įmonės teikiamas pagrindines ir papildomas paslaugas.

3.Apskaičiuoti vidutinį lankytojų skaičių per dieną. Apibūdinti lankytojus. Nustatyti pagrindinį lankytojų segmentą. Apskaičiuoti salės 1 vietos apyvartumą.

4.Aprašyti vieno gamybinio skyriaus įrengimą, parinkti technologinę ir organizacinę įrangą, inventorių ir kitas priemones, reikalingas šiam skyriui.

5.Išnagrinėti pagrindinių produktų grupių laikymo sąlygas įmonėje. Įvertinti žaliavų priėmimo ir laikymo kontrolę pagal GHP.

6.Nustatyti maitinimo įmonėje taikomas aptarnavimo formos, taikomus patiekalų patiekimo stilius.

7.Pagal konkretų užsakymą ir svečių aptarnavimo organizavimo užduotis, parenkti valgiaraštį.

8.Sudaryti patiekalo technologinę kortelę.

Maitinimo paslaugų valdymas Cancan pizza. (2014 m. Kovo 05 d.). http://www.mokslobaze.lt/maitinimo-paslaugu-valdymas-cancan-pizza.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 07 d. 10:46