Maitinimo verslo ekonomikos ir organizavimo dalyko projektinis darbas


Kulinarijos projektas. Įvadas. Santrauka. Verslo aprašymas. Steigiamos įmonės rūšis. Įmonės tikslai ir uždaviniai. Prekės ar paslaugos aprašymas. Marketingas. Rinkos apžvalga. Rinkos dalies išskirymas. Konkurencijos analizė. Kainų politika. Gamyba. Gamybos paslaugų aprašymas. Vietos analizė. Kavinės “Rokana” SSGG analizė. Patalpos. Įrengimai. Žaliavos ir tiekėjai. Vadyba. Savininkai ir valdytojai. Įmonės valdymo struktūra. Rizikos vertinimas. Finansai. Reikiamos lėšos ir jų panaudojimas. Išvados.


Darbo tikslas – parengti kavinės „Rokana“ verslo planą.

Tyrimo metodai:

Mokslinės literatūros analizė naudojama sampratoms patikslinti.

Kitos periodinės ir neperiodinės įvairių autorių literatūros analizė, siekiant surinkti kuo daugiau įvairios informacijos apie sėkmingą verslo plano sudarymą, jo struktūrą ir svarbiausias dalis.

  • Kulinarija Projektai
  • 2014 m.
  • 22 puslapiai (3731 žodis)
  • Kolegija
  • Kulinarijos projektai
  • Microsoft Word 51 KB
  • Maitinimo verslo ekonomikos ir organizavimo dalyko projektinis darbas
    10 - 3 balsai (-ų)
Maitinimo verslo ekonomikos ir organizavimo dalyko projektinis darbas. (2014 m. Balandžio 09 d.). http://www.mokslobaze.lt/maitinimo-verslo-ekonomikos-ir-organizavimo-dalyko-projektinis-darbas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 10 d. 03:10