Maitinimosi pagrindai ir etiketas


Etikos referatas.

Maitinimosi pagrindai ir etiketas 11 užduotis.


Nustatykite, kiek gaunama kcal, baltymų, riebalų, angliavandenių per pusryčius, pietus, pavakarius (priešpiečius), vakarienę. Duomenis surašykite į lentelę.

Oficialus Velykinis pobūvis. Planuojama į pobuvį kviesti dvyliką žmonių. Kvietimai išsiunčiami prieš dvi savaites iki pobūvio. Kvietime nurodomas laikas, vieta, iškilmių priežastis , pobūdis ir aprangos kodas. Pobūvis organizuojamas išmuomotoje pobūvių salėje. Priėmimas rengiamas svečius sodinant už stalo. Svečiams numatomos vietos. Svečių, vietos prie stalo nurodomos specialiose kortelėse su svečių vardais ir pavardėmis. Kortelės pastatomos ant stalo už pobūvio dalyvio lėkštės. Aptarnavimo variantas- klasikinis (pilnas aptarnavimas). Stalas statomas ,,I“ raidės formos.

  • Etika Referatai
  • 2016 m.
  • Lietuvių
  • 4 puslapiai (433 žodžiai)
  • Etikos referatai
  • Microsoft Word 24 KB
  • Maitinimosi pagrindai ir etiketas
    10 - 5 balsai (-ų)
Maitinimosi pagrindai ir etiketas. (2016 m. Vasario 04 d.). http://www.mokslobaze.lt/maitinimosi-pagrindai-ir-etiketas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 10 d. 03:16