Makaronai


Kulinarijos skaidrės. Makaronai. Kas yra makaronai ? Makaronai - vienas svarbesnių maisto produktų. Maistinė vertė. Makaronuose yra sudėtingos struktūros angliavandenių. Makaronuose su kiaušiniais yra vitamino A. Makaronų rūšys. Žinoma apie 350 makaronų rūšių. Trunpieji makaronai. Plonieji makaronai. Plokštieji makaronai. Mažieji makaronai. Makaronai su įdaru. Receptai. Lazanija. 300 gramų kiaulienos. Gaminimas Aliejuje apkepiname smulkiai pjaustytus svogūnus. Makaronai su faršu ir sūriu. Ingrediantai kiaulienos faršas 500g makaronų. Gaminimas Į verdantį vandenį sudėti makaronus. Pieniška makaronų sriuba. Ingredientai Cukrus Makaronai, 250 gramų Druska Pienas, 0,5 litro. Gaminimas Išverdame makaronus pasūdytame vandenyje. Šaltiniai www lt wikipedia.


Žinoma apie 350 makaronų rūšių. Jas galima klasifikuoti taip: Trumpieji makaronai Plonieji makaronai Plokštieji makaronai Mažieji makaronai Makaronai su įdaru.

Ingrediantai : kiaulienos faršas 500g makaronų, suktos spiralės 200g Pieno 300g Prieskoniai Santa Maria: aštrūs mėsos, makaronų, mėsos žolelių.

Makaronai. (2014 m. Lapkričio 09 d.). http://www.mokslobaze.lt/makaronai.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 10 d. 01:29