Marmeladas


Kulinarijos referatas. Augalinio maisto technologijos ir įrenginių savarankiškas darbas. Įvadas. Marmeladas. Žaliavos. Marmelado gamyba. Marmelado virimas. Marmelado nauda. Išvados. Literatūra.


Konditerija – cukriniai ir miltiniai saldumynai. Pagrindinės žaliavos naudojamos konditerijoje yra šios: miltai (kviečiai, mažiau kukurūzai, ryžiai, avižos, kt.), cukrus, medus, vaisiai ir uogos, pienas ir grietinėlė, riebalai,, kiaušiniai, mielės, krakmolas,kakava, riešutai, maistinės rūgštys, standikliai, marmeladas, kvapiosios medžiagos ir aromatiniai priedai, maisto dažikliai ir kepimo milteliai.

Darbo tikslas : Aprašyti pasirinkto augalinio maisto produkto technologinį procesą bei atlikti inovacijų apžvalgą toje srityje.

Marmeladas. (2014 m. Birželio 28 d.). http://www.mokslobaze.lt/marmeladas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 08 d. 02:24