Marmelado gamyba


Sūrių technologinė gamybos schema. Marmelado receptas.

Technologijų aprašymas. Apelsinų ir citrinų marmeladas. Receptas. Išvados. Marmelado gamybos technologinę schemą. Technologiniai parametrai.


Per laboratorinį darbą mes išvirėm apelsinų ir citrinų marmeladą.

Mes gavome skaidrų, aukso-gintarinės spalvos marmeladą, kuris gerai sutirštėjo ir įgavo drebučių konsistenciją, iš to galima pasakyti, kad reakcija įvyko rūgščioje aplinkoje,pH 3,2–3,4.

Skonis rūgštokas, su kartumi kuri įgavo nuo vaisių žievelės, būdingas šiam marmeladui.

Kvapas apelsinų ir citrinų kaip turėjo būti nes marmeladą virėme iš šių vaisių.

Marmelado gamyba. (2013 m. Gruodžio 23 d.). http://www.mokslobaze.lt/marmelado-gamyba.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 06 d. 14:18