Meduolinės tešlos gaminiai


Technologijų skaidrės. Meduolinės tešlos gaminiai. Uždavinys. Rašydama šį darbą siekiu parodyti meduolinius tešlos gaminius. Tešla – vientisas. Pagrindinės vartojamos sąvokos. Mikseris Konditeriniai maišeliai Dubenys Kepimo popierius Kepimo formelės. Darbo įrankiai. Būdingiausi Kalėdų valgiai. Truputis istorijos. Mikalojaus Koperniko muziejus. Beveik prieš du dešimtmečius archeologai kasinėjo būsimos Prezidentūros teritoriją ir rado formelę. Šios tešlos specifiką sudaro tai. Meduolinė tešla. Medus, cukrus, sviestas (margarinas) šildomi puodelyje. Kieta meduolinė tešla. Ingredientai  335g kvietinių miltų 135g. Reikalingi produktai. Į ištirpintą margariną suberti cukrų. Gaminimo technologija. Baltymas išmaišomas su citrinos rūgštele arba sultimis ir. Glajaus paruošimas. „Saulėtos virtuvės saldumynų. Naudota literatūra. Darbo tikslas pasiektas. Remianti iškeltu darbo tikslu ir uždaviniais. Išvados.


Rašydama šį darbą siekiu parodyti meduolinius tešlos gaminius,jų istoriją bei gaminimo būdą.

Ingredientai:  335g kvietinių miltų 135g medaus 140g rudojo sukraus 120g margarino 50g vandens 30g „ALVO“ prieskonių mišinio Glajui: Cukraus pudros 400gr. Kiaušinio baltymai 2vnt. Citrinos šiek tiek lašelių.

  • Technologijos Skaidrės
  • 2015 m.
  • Lietuvių
  • 15 puslapių (772 žodžiai)
  • Technologijų skaidrės
  • MS PowerPoint 1066 KB
  • Meduolinės tešlos gaminiai
    10 - 10 balsai (-ų)
Meduolinės tešlos gaminiai. (2015 m. Lapkričio 13 d.). http://www.mokslobaze.lt/meduolines-teslos-gaminiai.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 07 d. 14:46