Meduolių tešla


Kulinarijos skaidrės. Meduolių tešlos gaminimo būdai. Lietuvos virtuvė suvalkietiškas ruginių miltų meduolis. Meduolių tešla. Ruginių miltų meduolis. Kalėdiniai meduoliai.


Medus: 680 g Kiaušiniai: 3 vnt. Cukrus: 4 valg. š. Rūgęs pienas: 250 ml Grietinė: 250 ml Ruginiai miltai: 420 g (rupūs) Soda: 1 arbat. š. Cinamonas: 1 arbat. š. Pipirai: 5 g (malti kvapieji) Imbieras: 5 g (maltas) Gvazdikėliai: 2 g (malti).

  • Kulinarija Skaidrės
  • 2013 m.
  • Paulina
  • 10 puslapių (696 žodžiai)
  • Kulinarijos skaidrės
  • MS PowerPoint 1678 KB
  • Meduolių tešla
    10 - 2 balsai (-ų)
Meduolių tešla. (2013 m. Lapkričio 19 d.). http://www.mokslobaze.lt/meduoliu-tesla.html Peržiūrėta 2017 m. Birželio 26 d. 05:14