Meduolių tešla


Kulinarijos skaidrės. Meduolių tešlos gaminimo būdai. Lietuvos virtuvė suvalkietiškas ruginių miltų meduolis. Meduolių tešla. Ruginių miltų meduolis. Kalėdiniai meduoliai.


Medus: 680 g Kiaušiniai: 3 vnt. Cukrus: 4 valg. š. Rūgęs pienas: 250 ml Grietinė: 250 ml Ruginiai miltai: 420 g (rupūs) Soda: 1 arbat. š. Cinamonas: 1 arbat. š. Pipirai: 5 g (malti kvapieji) Imbieras: 5 g (maltas) Gvazdikėliai: 2 g (malti).

Meduolių tešla. (2013 m. Lapkričio 19 d.). http://www.mokslobaze.lt/meduoliu-tesla.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 09 d. 01:58