Meksikietiška Virtuvė skaidrės


Maisto technologijos skaidrės. Virtuvė. Meksikiečių patiekalai garsėja stipriais ir įvairiais aromatais. Aštri meksikietiška sriuba. Kiaulienos faršas. Gaminimo eiga. Faršą, smulkintą svogūną ir česnaką sudėti į keptuvę ir pakepinti. Meksikietiška sriuba su kukuliais. Ingredientai Faršas 400 g. Kaip gaminti. Jautienos faršą pagardinkite pipirų mišiniu. Takos su vištiena. Ingredientai Takų paplotėliai (pavyzdžiui. Vištieną nuplaukite, nusausinkite. Buritos (burritos). Ingredientai Porcijų skaičius 8 Virta vištiena 2 kg Grietinėlė 2 stikl. Paruošimas. Orkaitę iš anksto įkaitinkite iki 200 ºC. Tortas “Mostachon”. Kiaušinių baltymų (3, jei kiaušiniai nedideli) 70 g miltelinio cukraus 1 a. Kiaušinio baltymus suplakti iki standžių putų. Meksikietiškas karštas šokoladas. Ingredientai Pienas 1 l.


Ingredientai Faršas 400 g jautienos Pipirai 1 žiupsnelis penkių pipirų mišinys Druska 1 žiupsnelis Aitrioji paprika 1 žiupsnelis malta Paprikos 2 vnt. raudona ir geltona Pupelės 300 g konservuotos, 1 indelis Pomidorai 300 g 1 indelis, konservuotų luptų Svogūnai 1 vnt. Alyvuogių aliejus 3 valg. š. 3 - 4 Česnakai 3 skiltelės 3 - 4 Padažas: (aitriųjų pipirų) 2 valg. š. Pomidorų pasta: 2 valg. š. Sojų padažas 2 valg. š. Cukrus 1 žiupsnelis Rozmarinai 1 žiupsnelis.

Ingredientai Takų paplotėliai (pavyzdžiui, „Santa Maria“) 8 vnt. Vištiena 400 g filė Pomidorai 2 vnt. Paprikos 2 vnt. raudonos Sūris 100 g saujelė tarkuoto Svogūnai 2 vnt. Česnakai 3 skiltelės Takų prieskonių mišinys (pakelis) 1 vnt. Takų padažas su aitriosiomis paprikomis 8 valg. š. Salotos 2 vnt. keli lapeliai Aliejus 2 valg. š. Citrinos 1 vnt. 2 valg. š. sulčių.

Orkaitę iš anksto įkaitinkite iki 200 ºC. 2. Vištieną susmulkinkite ir sumaišykite su konservuotais pomidorais (kartu su skysčiu), čili, grietinėle ir druska. 3. Pupeles lygiomis dalimis pabarstykite ant kiekvienos tortiljos. Jų viduryje lygiomis dalimis dėkite vištienos masę. 4. Pabarstykite sutarkuotu sūriu (šiek tiek sūrio pasilikite) ir kiekvieną tortilja susukite (gausite burritos). 5. Sudėkite visus burritos į kepimo indą, uždenkite folija ir kepkite 30 minutes. 6. Nuimkite foliją, apibarstykite likusiu sūriu ir kepkite dar 5 minutes, kol sūris gražiai apskrus.

Meksikietiška Virtuvė skaidrės. (2015 m. Lapkričio 10 d.). http://www.mokslobaze.lt/meksikietiska-virtuve-skaidres.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 03 d. 15:45