Mielinė tešla


Kulinarijos skaidrės. Mielinė tešla. Apie tešlą. Kaip gaminti?. Mielinės tešlos receptas. Kokios mielės geriau – šviežios ar džiovintos?. Pravartu žinoti!. Receptai. Mano gamintos picukės.


Tešlai: 200 g pieno1 šaukštelis sausų mielių1 šaukštelis cukraus (galite net 2)300 g miltų2 šaukštai augalinio aliejaus Įdarui: 10 lydyto sūrio lapelių.

2 kiaušiniai400 ml pieno60 g mielių5 valg.š. cukraus1 arbat.š. druskos1 arbat.š. kepimo miltelių6 valg.š. aliejaus800 g - 900 g miltų.

Tešla, mielinė , 500 gramų Obuoliai, dideli, 5 vienetai Cukrus Cinamonas Kiaušiniai, 1 vienetas Cukraus pudra, 2 arbatiniai šaukšteliai.

  • Kulinarija Skaidrės
  • 2014 m.
  • Gabriele
  • 18 puslapių (617 žodžių)
  • Kulinarijos skaidrės
  • MS PowerPoint 590 KB
  • Mielinė tešla
    10 - 2 balsai (-ų)
Mielinė tešla. (2014 m. Kovo 02 d.). http://www.mokslobaze.lt/mieline-tesla.html Peržiūrėta 2017 m. Gruodžio 14 d. 19:13