Miltinių konditerijos saldžių patiekalų klasifikavimas


Patiekalu klasifikacija. Saldziu patiekalu klasifikacija\. Miltiniu patiekalu klasifikacija.

Kulinarijos savarankiškas darbas. Įvadas. Tortai. Pyragaičiai. Konditerinės tešlos. Šakotis. Keksai. Sausainiai. Literatūra.


Atlikus produktų pirminį ruošimą (plovimas, valymas, pjaustymas ir kt.), gaunami pusgaminiai. Pusgaminis – tai produktas, gaunamas po pirminio ruošimo, pvz. supjaustytos daržovės, malta mėsa ir pan. Dažniausiai pusgaminis valgymui dar netinka. Apdorojus pusgaminius temperatūra, gaunami patiekalai. Tai maitinimo įmonės produkcija: šaltieji patiekalai ir užkandžiai, sriubos, karštieji patiekalai, saldieji patiekalai, karštieji ir šaltieji gėrimai, konditerijos gaminiai.

Miltinių konditerijos saldžių patiekalų klasifikavimas. (2014 m. Balandžio 07 d.). http://www.mokslobaze.lt/miltiniu-konditerijos-saldziu-patiekalu-klasifikavimas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 04 d. 16:25