Miltinių patiekalų asortimentas


Kulinarijos skaidrės.

Miltinių patiekalų asortimentas. Tikslas Uždaviniai Grūdiniai produktai iš. Tikslas. Susipažinti su grūdinių produktų asortimentu ir miltinių patiekalų gaminimo technologijomis. Uždaviniai. Susipažinti su miltinių. Grūdiniai produktai. iš pilno grūdo. Mitybos piramidės pagrindą sudaro grūdiniai produktai (duona. Miltiniai gaminiai. Miltiniai gaminiai skirstomi į miltinius patiekalus (virtinukai. Miltinių patiekalų gaminimo technologijos. Gaminimo technologijų yra labai įvairios. Tirštos košės. Tirštos košės vedamos. Skystos košės. Skystoms košėms pilama daugiau skysčio. Saldūs blynai. Ingredientai Citrina 1/2 vnt. Gaminimo eiga. Sumaišykite miltus su druska. Į kitą indą sumuškite kiaušinius ir supylę pieną. Energetinė vertė. G. riebalų 29,4 g. baltymų 87,59 g. angliavandenių 756 KCAL. Šaltiniai.


Tikslas Uždaviniai Grūdiniai produktai iš pilno grūdo Miltiniai gaminiai Miltinių patiekalų gaminimo technologijos Tirštos košės Skystos košės Saldūs blynai Gaminimo eiga Energetinė vertė Šaltiniai.

Susipažinti su miltinių patiekalų asortimentu Išmokti pagaminti karštą miltinį patiekalą Pateikti stalo serviravimo būdus savo pagamintam patiekalui.

Miltiniai gaminiai skirstomi į : miltinius patiekalus (virtinukai, koldūnai, sklindžiai, lietiniai it kt.); miltinius kulinarinius gaminius (pyragėliai, spurgos, bandelės ir pan.); miltinius garnyrus (naminiai lakštiniai, profitroliai ir pan.).

Ingredientai: Citrina: 1/2 vnt. Cukraus pudra: truputis Druska: 1/4 šaukštelio Kiaušiniai: 4 vnt. Miltai: 150 g. Pienas: 450 ml. Sviestas: 30 g.

  • Kulinarija Skaidrės
  • 2016 m.
  • Lietuvių
  • 20 puslapių (493 žodžiai)
  • Kulinarijos skaidrės
  • MS PowerPoint 1759 KB
  • Miltinių patiekalų asortimentas
    10 - 3 balsai (-ų)
Miltinių patiekalų asortimentas. (2016 m. Balandžio 13 d.). http://www.mokslobaze.lt/miltiniu-patiekalu-asortimentas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 10 d. 22:38