Mitybos kultūra mūsų kasdienybėje


Kulinarijos referatas. Įvadas. Farširuota lydeka. Lietuviški čeburėkai. Naminė duona. Plikytos tešlos pyragėliai su vaniliniu įdaru. Apibendrinimas.


Taigi, visi galime džiaugtis savoje aplinkoje turintys žmonių dar norinčių ir gebančių prisidėti prie kulinarinio paveldo puoselėjimo. Labai tikimės, jog Aurelija Kuncevičienė pasidalins su savo sukaupta patirtimi gaminant patiekalus ir leis jaunesnėms kartoms ir toliau puoselėti šį brangų ir autentišką meną gaminti.

  • Kulinarija Referatai
  • 2012 m.
  • 8 puslapiai (923 žodžiai)
  • Mokykla
  • Kulinarijos referatai
  • Microsoft Word 212 KB
  • Mitybos kultūra mūsų kasdienybėje
    9 - 2 balsai (-ų)
Mitybos kultūra mūsų kasdienybėje. (2012 m. Lapkričio 25 d.). http://www.mokslobaze.lt/mitybos-kultura-musu-kasdienybeje.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 04 d. 12:26