Moliūgai


Kulinarijos skaidrės. Moliūgai. Moliūgų gydomosios savybės. Kuo moliūgai ir jų sėklos naudingos mums? Taip pat iš moliūgų galima pasigaminti ne tik naudingų, bet ir skanių patiekalų. Moliūgų pyragas. Moliūgų sriuba. Moliūgų taip pat yra įvairių rūšių.


Reikės: 2 kiaušiniai; 1 stiklinė cukraus; 1,5 a.š. kepimo miltelių; 0,5 stiklinės aliejaus; 500 g, moliūgo; Apie 2 stiklinės miltų; Migdolų riešutų pabarstymui.

Reikės: 1 vidutinio dydžio moliūgas (kaip vaikiškas kamuoliukas)2-3 svogūnai4 skiltelės česnako2 saliero stiebaialyvų aliejaus, čiobrelio, šalavijo (jei yra) pipirų, druskosvištienos arba daržovių sultiniogrietinėles arba pieno.

  • Kulinarija Skaidrės
  • 2016 m.
  • Lietuvių
  • 7 puslapiai (446 žodžiai)
  • Kulinarijos skaidrės
  • MS PowerPoint 1604 KB
  • Moliūgai
    10 - 10 balsai (-ų)
Moliūgai. (2016 m. Sausio 12 d.). http://www.mokslobaze.lt/moliugai.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 03 d. 13:46