Nereikalingos maisto medžiagos


Chemijos skaidrės. Nereikalingos maisto medžiagos. Mėsos valgymas - kelias į ligas. Mėsos ypatumas tas, kad ji turi baltymų ir riebalų. Baltymai žmogui yra būtini, tačiau jų maiste neturėtų būti daug. Bet kokio gyvo padaro kūne be gyvų ląstelių visuomet yra ir suirusių. Viskas apie pieną kuo jis naudingas ir kada žalingas mūsų sveikatai. Pienas - labai vertingas maisto produktas. Pieno sudėtis. Pieną ir pieno produktus labai rizikinga pirkti turguje. Neigiamas poveikis. Organizmas blogai pasisavina kalcį iš pasterizuoto pieno ir varškės. Aštrūs sūriai nerekomenduojami sergantiems skrandžio opa, kolitu.

  • Chemija Skaidrės
  • 2014 m.
  • 9 puslapiai (457 žodžiai)
  • Chemijos skaidrės
  • MS PowerPoint 2620 KB
  • Nereikalingos maisto medžiagos
    10 - 3 balsai (-ų)
Nereikalingos maisto medžiagos. (2014 m. Gegužės 26 d.). http://www.mokslobaze.lt/nereikalingos-maisto-medziagos.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 10 d. 07:10