Obelių aliejaus naujo produkto įvedimas


Marketingo skaidrės. Sviesto skonio Obelių aliejus. Obelių aliejaus rinkos dalis (Ltr) 2007 m. Obelių aliejaus sviesto skonio privalumai. Sviesto skonio Obelių aliejaus kainodara. Planuojami pardavimai. Sviesto skonio Obelių aliejaus pardavimo kanalai. Reklaminis palaikymas.


Įvedimas į rinką 2008 m. sausio mėn.

Obelių aliejaus rinkos dalis (Ltr) 2007 m.

100 % natūralus produktas Nėra genetiškai modifikuotas “Ne GMO” Aliejus turi “šviežios grietinėlės sviesto aromatą” Naudojant gruzdintuose patiekaluose jie įgauna sviesto prieskonį (taip kaip būtų panaudotas šviežias sviestas) Kepant ant šio aliejaus jis nepridega, kaip sviestas, neputoja Gaminant padažus pakeičia sviestą, margariną. Jo reikia mažiau nes neturi savyje vandens, kuris greitai išgaruoja Su jo pagalba paruoštas maistas išlaiko gryno aliejaus kaloringumą ,neturi sudėtyje cholesterolio, Galima panaudoti dietiniuose ir vegetariškuose patiekaluose Suteikia galimybę salotose, pagarduose, marinatuose, praturtinti skonių paletę Kepant bandeles dalinai arba pilnai pakeičia sviestą, margariną, o panaudojus vietoj įprasto aliejaus suteikia sviesto prieskonį Konditerijos gaminiuose (įdaruose, glajuose, kremuose, sustiprina sviesto skonį ir šviežumo pojūtį).

  • Marketingas Skaidrės
  • 2014 m.
  • 7 puslapiai (226 žodžiai)
  • Marketingo skaidrės
  • MS PowerPoint 28 KB
  • Obelių aliejaus naujo produkto įvedimas
    10 - 2 balsai (-ų)
Obelių aliejaus naujo produkto įvedimas. (2014 m. Spalio 03 d.). http://www.mokslobaze.lt/obeliu-aliejaus-naujo-produkto-ivedimas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 06 d. 19:58