Obuolių maistine vertė, vartojamosios savybės, skirstymas pagal požymius, kokybė


Kulinarijos referatas. Įvadas. Obuolių maistine vertė. Obuolių vartojamosios savybės. Obuolių skirstymas pagal požymius. Obuolių kokybe. Išvados. Informacijos šaltinių sarašas.

  • Kulinarija Referatai
  • 2014 m.
  • 10 puslapių (1368 žodžiai)
  • Kulinarijos referatai
  • Microsoft Word 159 KB
  • Obuolių maistine vertė, vartojamosios savybės, skirstymas pagal požymius, kokybė
    10 - 4 balsai (-ų)
Obuolių maistine vertė, vartojamosios savybės, skirstymas pagal požymius, kokybė. (2014 m. Vasario 22 d.). http://www.mokslobaze.lt/obuoliu-maistine-verte-vartojamosios-savybes-skirstymas-pagal-pozymius-kokybe.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 06 d. 20:00