Pagrindiniai stalo serviravimo principai


Kulinarijos skaidrės.

Pagrindiniai stalo serviravimo principai. Kas pirmiausia dedama serviruojant stalą? Po to stalo įrankiai,. vėliau krištolo ar stiklo indai, vazos. Serviruotė su asmeninio ir bendro naudojimo indais. Stalo serviravimo taisyklės. Kokiu principu išdėstomos taurės? Literatūra.

  • Kulinarija Skaidrės
  • 2016 m.
  • Lietuvių
  • 12 puslapių (328 žodžiai)
  • Kulinarijos skaidrės
  • MS PowerPoint 328 KB
  • Pagrindiniai stalo serviravimo principai
    10 - 7 balsai (-ų)
Pagrindiniai stalo serviravimo principai. (2016 m. Balandžio 07 d.). http://www.mokslobaze.lt/pagrindiniai-stalo-serviravimo-principai.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 04 d. 20:22